Во глобала океј се професорите, службата скоро секогаш е тука во рок на раб време и се релативно отворени, очекувај и мајтап да врзат. Проф нормално има и полоши и подобри.
Па незнам што да мислам, само знам дека во мозокот имам бомба од вие работи Де Скопје, Битола, Охрид. Само ние од другите градови ни викаат ако одиме во Скопје, сме оделе таму за шетање, а не за учење. Ќе видиме се со тек на време каде ќе биде.
@theowndemon Сем ако директорица прими децата и немора поќе ниска да е скалата, то друг случај. Ќе може да ми објасниш реченицава
dali Nina Knggs po praks avo treta godina pravi problemi ako vo dnevnik imas pocesto briseno so korektor?
Дечки стварно ли имало тестирање ако во случај се пријавиле поголем број на ученици. Ако некој бил на таквно некакво тестирање ќе може да ми објасни какво е?
Не. Какво тестирање? Доколку има преголем број на пријавени, само се избираат оние со најмногу поени и тоа е тоа.
@Ketchup Нее погледни зборувам за квалификациско тестирање. http://www.vest.mk/?ItemID=E719C54F390FF04082FBD03647CC8526
Не сфаќам за какво тестирање зборат, ама јас ко што знам годинава немало никакво тестирање. Еве @Kimberly11 нека каже.
Кога јас се запишував, најслабиот што го примиле во Панче имал 73 поени. Па ти сега види. Иначе што смер сакаш да се запишеш?
@Nise <3, прати ги ако сакаш, ама и јас не знам да рачунам поени. Знам по биологија, хемија... и по уште некои предмети оценките повеќе важеа, ама не знам точно како беше.
@Nise <3 ovaa godina nemase nikakvo testiranje,gi biraat samo skros odlicnite,jas vlegov nekako i ima dosta zainteresiranost osobeno za sestri i mnogu e tesko da se vleze