Екипо, се одлучив се запишувам во Скопје, ЌЕ УСПЕА И ТОЧКА. Аа знаели некој кој ќе бидат класни раководители од следната година и наставници по кој предмет предаваат.
6-то и 7-мо сите петки во осмо граѓанско ми стави 4 и годинава давам се од себе за сите петки. Како стоиш ти со оценките?
Oo јaс вo пoлoшo стaње, шестo три четвoрки, седмo две, oсмo еднa, aмa имaм три диплoми пo биoлoгијa пa тaкa се нaдевaм декa ќе ме примaт
Имам биологија од општински прво место и регионален трето место, македонски прво на општински и француски трето на државен. Но како што знам само од државни признаваат така да нема да ми требаат овие од регионален и општински.
Физика ќе ти биде Нада , хемија клеопатра , анатомија нада , а физиологија и хигиена зависи . Ако ти е Ефремова физиологија и Бинчева хигиена премногу ќе учиш . Другите ќе ти бидат различни и има шанси сите да ти се паднат
Така ја вика цело медицинско . Снежана и е право имр и р многу расипана и алчна . Од нејзе сите ќе патите
Има ли некој од Куманово што учи во Панче Караѓозов смер медицинска сестра да ми каже колку е превозот?
Ќе те примат ако имаш 70 поени минимум, а може и со помалку ако ги спуштат на третиот круг.. Мене на фармација ме примија со 67 поени на трет круг.