Мене ми предаваше Стојанка математика во 1 година. Добра е многу, знаеше дека не ни оди математика, и за двојка бара само малку задачи.. на тестови дава лесни задачи и дефиниција некоја. Знае и да одложи тест.. и да помогне, објасни..
Ивица го сакаат сите . Насмеан позитивен . Ќе ви дава по два теста годишно . Оди на натпревар ако можеш , ич нема да те замара . Испрашува многу заебано , на почеток ќе имате малку петки , ама до крај пола и повеќе ќе имате петки Тас стојанка не ми предаваше мене . За Вале не е толку лоша , ама многу се прави јакс типка . Биди сктивна кај нејзе и ќе имаш петка . Се рсзбирс и дека ќе учиш , ама активноста многу ќе те извади . И ако ви треба нешто пишете ми слободно , што можам ќе одговорам
Terzievska na povetokot za lokomotoren vi davase test isprasuva ili kako??konceptot na testot e so kakvi prasanja i dali isprasuva cesto?
Fala ti mnogu,a ako znaes nesto za fiziologija videska kakvi testovi dava ako bi mozel da mi kazes nesto odnapred falaa ti mnogu
Fala ti mnogu ☺ za terezievska anatomija ti predavala?testovi kakvi dava teski ili lesni? I fiziologija videska isto kakvi testovi dava? Izvini sto precam vaka ama izgledaat kako da se epten strogi
Анатомија тестови не ни даваше, усно не испрашуваше нас. Делуваат строго али ако сте добри и учите бар малце ќе немате гајле. А Видеска дава на раскажување на обичен лист по три четири прашања, кај нас опасно се препишуваше али кој го фати добива кец и ептен треба да научи после за да поправи. Жената не може да се замара, обично што имаш првите две оцени така ќе ти става до крај и знае да остава на полагање ептен доста деца не попушта ко другите професор за двојка или нешто. Се на се двете професорки се ужас по карактер ниту пак предаваат како што треба али ќе ги научите за брзо време.
Испрашува усно повеќе, на нас само еднаш на крај ни има дадено тест, три прашања мислам на раскажување. Ни предава ни мува ја лази. Ние имавме три часа едно по друго од неа, смрт Обично испрашува прво доброволци, па после по ред. Не слуша многу многу кога раскажуваш. Една другарка ја праша за црн дроб, таа си раскажа друга лекција оваа и стави 5 Не гњави многу углавно, ако не научиш си имаш 1 и крај освен ако не и купиш ташна од Мона ова она, ама на продолжителна остава ич око не и трепка. Од мој клас остав 10тина деца сигурно.
Терзи... главата ни ја пукна со тоа дека идела на пракса сабајле, после пракса во школо, дека не учиме ние ништо сега, во нејзино време вака онака, блаблаблаааааа Испрашува после секој систем мислам дека беше, на полугодие за мускули само кој сакаше поголема оценка или кој беше измеѓу оценка, онака стандард, неќе напамет учење, штом ѕвони одма си го зима тефтерчето и да ја нема од училна испрашува по ред, ама често знае и од последен број да почне. Ивица е душичка најголема. На кој е класен живот ќе им биде ама само таа година хах, оправдува часови без оправдание, без родител, абе срцка Читавме и преведувавме, деклинациите и на тест ги дава и никогаш не ги научив, рецепти имаше некои. На тест дава од латинските поговорки да напишеме или да преведеме, не знам точно не памтам. Дали на 5 часа имам седено латински, друго не знам што да ти кажам за него.
Не можам се да следам . Терзиовска не е толку лоша , ама е многу МНОГУ искомплексирана женс . Јас лично немав проблем со неа , амс многу тормози и малтретира психички . На крај ќе биде една од малкуте што на сите ќе ви попушти . Видевска е расипана . Многу . Ако имаш петка на почеток , до крај ќе имаш петки . Ако имаш четворка , до крај тројка или четворка . Учи на почеток кај нејзе подле ич да не те боли . Латински е срце . Лабав , насмеан . Попушта многу , ОДИ НА НАТПРЕВАР . BTW кај Терзиовска е се усно , а кај Видевска на почеток усно после писмено .
Da ne znae nekoj nesto za profesorkata biologija kako isprasuva i dali e dobra msm valentina se vikase
Ефремова е срцка човек , значи толку мил професор ретко ќе сретнеш знае некад да се изнервира и по некој кец да стави али ако сте мирни на час она баш интересно и супер ќе се однесува спрема вас инаку за тестовите ги дава на мал формат (како лист од мала тетратка) и имаш 6-7 прашања на секоја тема на пример еве сега ако учите за физиологија на локомоторен систем ќе ви даде слика со некој зглоб и да опишеш кое движење се прави и секој тест содржи подпрашање "Објасни зошто" кое носи највеќе поени , ако имаш друго прашање прашај
Во прва година информатика ќе ти предава Билјана и женичката е реално срцка дури и жал да ти падне шо ја малтретираат толку...многу е фина и ептен попушта за оценки на тест можеш да препишуваш слободно а во втора година таа професорка по инфо многу ќе те изнамачи ќе треба на час ептен да внимаваш убаво објаснува а на тест не смееш да и препишуваш зошто последиците се премногу лоши
Сакам да се запишам во средно медицинско смер лаборант имам две четворки од 6то до 9то ми рекоа дека има шанси да ме примат но оваа година тие со четворките не ги примија што мислите?
Мислам дека ќе те примат јас дум втора година на уписите влегов од прв круг без врски имав повеќе 4ки гуд лак