Сите овие 5 лектири се за прва година така пишува на оваа веб страна http://www.medpk.edu.mk/Default.aspx?id ... a01e008e75.
Ќе имате во кабинет,значи нема да одите на клиника во текот на учебната година,туку на крајот од 10јуни со 8 јули на феријална пракса во државна на некој оддел иначе најубавото нешто ќе ти биде праксата,јас моментално се би дала барем на еден ден да се вратам на пракса
Забен техничар во Скопје. Е сеа да не знаете која смена сме од 3ти?Од колку почнува смената?Дали класовите дента на 3ти ги објавуваат или порано има напишано??Фала однапред.
Дај некој нека каже.. Од колку саат сме на 3-ти? Има ли нешо истакнато во школото?? Како сме распределени по класовите?? Стварно ме мрзи да идам до школото деновиве. Ама изгледа ке идам во петок па ке ви кажам. Ако некој во меѓувреме не дознае нешто
Ако некој дознае која сме смена на 3-ти нека каже и дали сме распоредени по класови? Ecii sto smer se zapisa? Ке имаме ли пракса во прва година?
^ Медицинска сестра... ќе се запознаеме обавезно !! јас ќе видам утре ако има нешо ќе ви пишам. Иначе немаме пракса во прва година никој нема. Од друга почнува праксата.
Нема списоци за македонските класови. Има само за албанските. Иначе сите што се прва година се од 15 до 8