Da nema nekoj na forumot sto e zaben tehnicar vo Pance 2,3 ili 4 godina? Go zamoluvam ako moze da mi pise da go prasam nesto?Poz
Patologija predava Violeta i super predava i objasnuva..taka da moze samo od cas da naucis sko slusas.,e sega si bara mantili(drugite nikoj ne bara) i kaj nea telefonite se na prva klupa(nikoj ne ni gi bara).znae da se nasali ama pazi do red i disciplina .imav slaba no mi dade sansa da popravam.Principielna zena no ima razbiranje i tolerancija.
Па не е страшно тоа со мантилите и телефоните, а другото си важи секаде, ако внимаваш на час и го почитуваш професорот, ќе си немаш проблеми понатаму. Поздрав и благодарам за одговорот.
Има некој што учи медицина да му пишам? 9то сум и неможна да се решам меѓу медицинско и гимназија па ме интересира малку повеќе за школото
Znaci izgleda ke se oslobodilo mesto vo medicina, i sakam 2 godd da ja pocnam tamu.Kako odi procedurata za polaganje na strucnite predmeti od 1 godina?
Во договор со предметниот професор е тоа. Ти кажува што треба да учиш и кога да одиш да полагаш. Мислам до крај на прво полугодие треба да добиеш оценка за сите стручни предмети.
Ne, ne moze preku raspustot, bidejki ti se do pocetokot na skolskata godina nema ni da znaes dali si primen. Jas se mestev vo vtora godina tamu, ako te interesira nesto pisi mi.
Здраво , се извинувам ,сакам да прашам што значат USAID и EDC на признанијата во мед? Малку по конкретно да ми објасните ако не е проблем
Здраво , се извинувам ,сакам да прашам што значат USAID и EDC на признанијата во мед? Малку по конкретно да ми објасните ако не е проблем