1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Средно медицинско училиште

Дискусија во 'Образование' започната од boki44ka, 14 јануари 2011.

1. operata1

operata1 Нов член

Се зачлени на:
    31 август 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    ја планирам следна година да се запишам .
    дали бараат нешто слушам бели мантили да се носат или тие ги бараат само за стручните предмети

2. operata1

operata1 Нов член

Се зачлени на:
    31 август 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    ја планирам следна година да се запишам .
    дали бараат нешто слушам бели мантили да се носат или тие ги бараат само за стручните предмети

На LileB. му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LileB.

LileB. Нов член

Се зачлени на:
    12 ноември 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
  4. hakan

hakan Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    13
    Profesorkata Zdenka e pocinata veke 10 godini..Predava prof.Viki ..mene mi predavase , zavrsiv 2020,a znam deka i prethodno predavala.Odlicna profesorka,da ne kazam najdobra kako so predavanja ,taka I so oceni.Kaj nea mora da naucis nesto za da imas 2.
    Bara red i disciplina ama vo dust e golem covek..mene mi ima pomognato so razgovor vo nekoi teski momenti i za mene e No 1

5. hakan

hakan Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    13
    Osven praksite Kade se nosi obavezno uniforma...samo Nade fizika vo prva I Viki patologija vtora..drugite ne baraat mantili

6. ros.s

ros.s Нов член

Се зачлени на:
    3 август 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Jas sega sum prva sistem obavezno ti bara mantil sekoj cas zapisuva koj nosi koj ne, hemija ti bara i latinski kaj mene.Ne e tolku strasno samo stavi si go ranec i nosi go celo vreme pa koga ke ti treba obleci go ama 90% od vremeto ne ti treba