ја планирам следна година да се запишам . дали бараат нешто слушам бели мантили да се носат или тие ги бараат само за стручните предмети
ја планирам следна година да се запишам . дали бараат нешто слушам бели мантили да се носат или тие ги бараат само за стручните предмети
Profesorkata Zdenka e pocinata veke 10 godini..Predava prof.Viki ..mene mi predavase , zavrsiv 2020,a znam deka i prethodno predavala.Odlicna profesorka,da ne kazam najdobra kako so predavanja ,taka I so oceni.Kaj nea mora da naucis nesto za da imas 2. Bara red i disciplina ama vo dust e golem covek..mene mi ima pomognato so razgovor vo nekoi teski momenti i za mene e No 1
Osven praksite Kade se nosi obavezno uniforma...samo Nade fizika vo prva I Viki patologija vtora..drugite ne baraat mantili
Jas sega sum prva sistem obavezno ti bara mantil sekoj cas zapisuva koj nosi koj ne, hemija ti bara i latinski kaj mene.Ne e tolku strasno samo stavi si go ranec i nosi go celo vreme pa koga ke ti treba obleci go ama 90% od vremeto ne ti treba