@Hope 28 Благодарам ќе пробам, @BanAngieeee@@@ од Кам земав едно многу мирисаше се отрув и се откажав, ајде ќе го земам и ова да пробам се надевам ќе успеам
Јас ставам Пулирапид и сам се трга бигорот,нит тријам нит ништо,пени целото се трга,омилено ми е. Е сега за туш кабина пошто не е со прскалка би можела да ставиш такво за прскање и да ја испрскаш црла да постои кратко,зошто вака со истурање тешко ќе ти биде.
Јас ги имам користено ама не сум баш задоволна, ми ги оштети чашите. Сега користам само Сомат и сум мн задоволна
Препорачајте ми кое е најдобро средство за нерамни плочи за шпорет. Пробав со Арис, Ајакс, Фрош, Циф на плочата од крајот остануваат флеки како нечистено да е , а го бришам дури и на шпорет додека готвам ако претече одма бришам, ама остануваат некои темни ситни дамки што не се вадат, а дали две години ми е стар шпоретот
Кујната најчесто ја чистам со Циф или Арис Де Грасс. Стаклата ги чистам најчесто со вода и сапун или многу често од Жито маркети (Велес)купувам 5ка средство за стакло. Гарнитури и такви работи ги метам(усисувам),со Шарк Навигатор правосмукалка. Подовите(Ламинат)ги бришам со Дезинтал средство за дезинфекција и политура.Поздрав
Имам нов бел мебел и од иверка и од медијапан. Со кое средство да го чистам да ми ја одржува белата боја и воедно да нема прашина?
Здраво на сите Имам еден проблем, сива работна плотна и околу мијалникот почна да ми белее, од бигор најверојатно Ве молам за совет како да ја исчистам, пробав многу средства, без успех. Ви благодарам❤
Да полирапид е најефикасно средство за бигор, се согласувам, но работната површина не ми ја чисти. Се чини како да е обоена дури од бигорот
Јас лично да, секаде кај што ми фаќа бигор,када,плочки,сталажа за садови сушење,чешми,до сега супер ми се покажало