Раствор од син камен, прскаш навечер кога ќе легнат сите или кога нема никој дома, не знам кај имате мувла, после чистиш/ пребришуваш/ префарбуваш (ако е на ѕид) и збогум мувла. Не мириса воопшто. Наши блиски само со тоа се спасија од мувлата.
Предлог за средство за сив мат медијапан, немам рачки на кујната е тач механизам све прсти прсти е и како испрска седи. Милјон средства сум пробала ништо не ги вади па ако имаа уште некое што немам купено, а е добро да ми предложите
Nesto efikasno za kamenec za beli mat plocki u tush kabina..strugam so polirapid ama ne e toa toa nesto drugo da koristite?
за чистење на вапсани прсти од тазе ореви, за миење тави-тенџериња загорени, за мрснотии, за ПВЦ прозори кајшо е засушен лепакот, ма за све... не сум се капела уште хахахахаха
Може некој да ми препорача средство за чистење таркет? Чистев со ова ама ова е за паркет и ламинат, пробав и директно, пробав и со растворање во вода, лепи ужасно, се направија траги од стапала и влечки на сите страни, ужас беше, уште не можам да дочистам.