Со што чистите стакла од туш кабина? Многу бигор ми се наталожува, немам живци по 3 пати да го бришам на ден
Јас со средството од Фармаси за бигор што е, само ќе го испрскам и го оставам ако има некаде појак бигор ќе го истрлам со сунѓерче и преплакнувам само...
Пред месец два се вселив во нов стан, нива градба, плочките во тоалет никако не можам да ги исчистам, светло крем, прљаво бели се, и на нив флеки што ми изледаат на отпечатоци од чевли, прво мислев дека самата плочка е таква ама кога загледав и споредив плочка со плочка не е така. Пробав со средства за подови, течен сапун, доместос, арф и пак не изледуваат. Мислам викендов со сода бикарбона и оцет да пробам, некоја друга идеа?
Не ми се исчистија плочките, не ми е јасно, нема шанси да се такви. Дефинитвно се оштетени додека се поставувани или фабрички такви.. Втората слика, насекаде има такви...
Јас користам средство за дрво од фармаси ама разблажено и се чистам со него од изверка до медијапан се буквално
Распрскувач е амбалажата му е во форма како тие средствата за стакло што се, побарај го во кам едно е нема шанси да го утнеш Еднаш чистиш и после неколку пати бањање пак е чиста туш кабината
Јас на minel капсулите што беа од Кам ги користев и имав уште некоја на залиха и со таа чистев, мислам дека може со било која тврда заш на клипот поима немам каква капсула беше односно која марка, ќе ја чистам следна недела а имам somat па ќе видам како ќе биде
Здраво дечки , варев млеко и мало невнимание отиде на плотна од шпорет ,и да соберам со сунгерче сеуште жешка и од него малц остана , млекото ми се исчисти со лимес паста но има замачкано од сунгерчето ве молам совет со што може да се исчисте
Да пробаш ако имаш може за плотна со тоа да истругаш или пак помини со пастата и со сунѓерче на биле да зелено како рапаво што е (мислам за стакло е) би требало да искочи со тоа
Здраво женички, видов сега некоја лавина на the pink stuff ,кај нас, сите купуваат и велат дека се задоволни и од пастата и од средствата па дали некоја од Вас ги има пробано, последно знам дека ги донеле во продажба во ДМ а ги има кај онлајн да се купат