Zdravo devojki Doma mi se plocki i posle sekoe dzogiranje strasno se poznavaat fleki. Dajte mi nekoj sovet kako da gi iscistam? Blagodaram
Neznam i jas mislam ne e do toa, dali se mnogu sveti pa taka mi se pravat koj znae. Probav i topla voda sredstvo i sol taka mi kazaa za damki dzabe e se
Јас баш вчера чистев, и си ги гледам чорапите цело време да не ми се извалени, ама ми светат, значи чист е ламинатот а така да го видиш со око насекаде дамки буквално цел е ишаран, се познава и каде се сум поминала со џогерот абе катастрофа... а чисто е. Мојот е светло кафена боја
Kaj mene uste od prvoto cistenje bese pred 1ipol.mesec se vselivme novi plocki i iscistiv i izdogirav i odma mrckavi gadni strasno.. Sega so sekoe naredno dzogiranje e podobro ama pak se poznava
Значи после џогер, мораш и со сува крпа да го пребришиш. Не можеш да го оставиш сам да се исуши,ќе се познаваат траги
Јас сум тука под кирија и нонстоп е така, незнам што да му праам, се мислам да зеам некоа рибачка четка и цел да го рибам со се што имам дома, али неам ни време со мало дете, а и плус ќе одиме во др стан скоро. Тие станари шо биле пред нас ного извалкано оставија. А за со сува крпа знам јас дека ќе е ок, ама неам време за толко чистење, станот е голем.
@Hortenzija Јас од овој сум задоволна! Прскаш, оставаш 20 мин и потоа со рапавата страна од сунѓерот чистиш. А го коростам и за аспираторот , ги вадам мрежите, прскам од средството и потоа со сунѓерче. Со ништо ги немам толку добро исчестено како со ова средство што ги светнав. Пробај!
Мене така ми се прави на плочки, па чистам со средство за стакло. Од тоа нема флеки. Ама бришам додека се осуши, без вода.
Aj ve molam preporacajte mi nekoj dobar cistac na parea ako i skap da e samoo da mi pomognit… cela kuka mi e na plocki i eve umiram nikako da se cistaf