Ако најдете решение за чистење плочки ве молам споделете. Никогаш не се исчистени, бели чорапи црни стануваат ако одиш бос. Срам ми е од гости и деца кога доаѓаат.
Da mnoguu gi falat cistacite na parea za plocki samo treba da se pogodit nekoi sto ne ostavat mnogu voda od kako ke pomines…
Предлог за средство за чистење на мебел само да не е политура бидејќи неможат мирисот да и го поднесат домашниве,значи да не мириса јако,мебелот ми е крем боја?
Измешај омекнувач и вода 1:4 во шише со распрскувач, испрскај на микрофибер крпа избриши и после помини со сува крпа. И за стакло и дрво е убаво не остава влакненца
Предлог за ефикасно средство за одвод, онака превентивно неделно или месечно да сипам? Некогаш од мојата машина за садови, кога работи, доле на првиот кат се шири непријатна миризба. Во мијалникот имам ставано топла вода, оцет и сода бикарбона, и некои средства како мр.мускуло. Дали тоа на Денк мит е ефикасно или некое друго?
Со што да ги исчистам флекиве? Што не пробав џабе. Не се од мрсно, само варев макарони, ни ми претекоа ништо. Повеќе готвам на мини шпорет. Пробав и со ножето за плотни, не излегуваат.
Soda bikarbona,ocet I polirapit ostavi da otstoi edno saat vreme I posle probaj so spakla mene mi uspeva taka
средство за чистење на дамки од бели теписи, обични не од тие бушавите, сакам да ги освежам малку, макар и на рака , ги перев во март и катастрофа се...