До сега кога ќе се собере прљаво на плочите во тоалет посипував солна киселина и света, сега ми треба замена со што можам да ги исчистам
Девојки имам проблем. Имав мали кученца за прв пат и додека не ги дадовме беа внатре. И сега на некои места од тепихот каде што имаат уринирано мириса лошо. Има ли средство некое специјално ??
Не, мочка мириса и од дете а не па од куче, јас одма на перење ги давам. Нема спас, ми иде на нерви мирисот, не можам да трпам така да ми мириса.
Ги исперавме целосно и повторно има некој мирис на мочка. Имав читано дека има некое средство во ДМ ама неможам да најдам за кое е пишано
Висок сјај? Само со влажна крпа, не ти треба ништо друго, плус може да се оштети со други појако сретства.
Плочки сјајни, такви големи, со што чистите? Значи не ги можам ѕидниве, со што и да ги поминеме, се некои линии и глупости се гледаат. А и подни, имитација на дрво, од бигор лом се прават, мислам дека еден дел оштетив со средство. И пак не ми е онака како што сакам чисто
Со што чистите дрвени површини - висачи и работни маси во кујна? Јас земав едно средство во вид на спреј од Денкмит од дм. Добро чисти ама некако чудно, лошо мириса
Дали најде средство во ДМ за теписи? Јас баш вчера барав ама не видов. Мене ми треба за гарнитурата да ја поминам Да прашам да не ја има некој случајно оваа машина за чистење и ако ја има што средство користите?
Ова е правосмукалка на вода.Машини за чистење има Карчер.Има поефтини Фантом машина за чистење во Косово.
Со политура, ама не секој може да го поднесе мирисот, мене па убаво ми мириса, на чисто, паркетот го чистам со политура, свети, и кај мајка ми има се дрвен мебел со политура го чистам.
Леле ќути, јас па во купатилото ставив 2 ѕида црни, 2 бели, тоа на црните поминувам и со сува крпа, џабе, како поминувам така остануваат линии, а подните па мат се флеки се познаваат. Во кујната и ходникот подни сјајни и на нив се се познава, кога ставам Ајакс, само со вода и сува крпа по нема флеки. Среќа што во кујната место ѕидни плочки имам цела плотна па немора да се замарам со фугите, на подните стаза и така, ги чистам со четче фугите со раствор од лимон, оцет и сода, ама од содата како да откорнав малце фуга, како дупчиња има.
Ти благодарам, ама јас ја имам веќе машината што ја имам прикачено погпре, самп средството што одеше со неа се потроши. Пробав некои други средства ама не ми чистеа баш убаво. Затоа барам препорака за средство за чистење