Па свекрва ми ја имаше истата ама она само вода ќе наполнеше и ќе усисаваше.Тие на Карчер исто продаваат и средства.Некои Феминки имаат машина нивна па нека ти кажат дали се задоволни од средствата.
Со самата машина имаше едно средство и се ставаше ептен малце по едно капаче и траеше со години. Ептен убаво чистеше и гарнитура и кола се. Ќе пробам сега со глос да видам ако не. Фала ти сепак
Zdravo zenski mi treba itno nekoj sovet namestime laminat go cistam so edno sredstvo sto ni go dadoa od tamu se poznava fleki kako da ne e cisteno si vikam aj i so krpa ke go prebrisam pak isto ve molam pisete mi za laminat mi treba. I nekoe sredatvo za plocki imam temni plocki i odkako gi zalrpi gi brisam vekje 5 pati ama se poznava belo sto da pravam pomosh.
Со средството на Фрош со сода го чистам надворешниот дел, а решетките прво ги напрскувам да стојат со Арис де грас надвор, а после ги ставам во машина за садови, светат.
Ако користиш Перметал, пази со него, ја оштетува рерната. Кај моите се случи тоа, од средството се појавија дупки на дното на рерната, лимот го изеде, буквално, па мораше шпоретот да се фрли, не се поправаше тоа.
Порано чистев со оцет и сода, се направија дупки а реално не се чистеше најдобро. Сега почнав да користам Перметал, рерната е ептен чиста, свети. дупки никаде. Така да, нема некое правило. Денеска реално и нема некој квалитет, да не знаеш со што да чистиш а да не се направат дупки