Devojki So sto gi vratnicinata od kujnata iverica sjajna se inaku… Ja cistam so sprej za staklo no pocna da se zamackuva i ve molam kazete mi nekoe krpce sto ne ostava prasinka Ve molam za pomos
Не најдов решение, уште се мислам за чистач на пареа да земам ама никако да решам. Мислам дека тоа ќе биде само решение.
Магично сунѓерче од дм, жичка по потреба или жилет за плотна и пинк стаф паста( но повеќе никогаш нема да ја купам, и не вреди за парите). Од греен пастата е сто пати поубава.
Све чистам со ова уште малце и ќе почнам да го пијам од што мириса најпрекрасно. Стакло, маса, вратичките од кујната..
Женски ве молам кажете со што да ја исчистам сјајна црна иверка, со средтсво за стакло пробано се познаваат дамки...
Мајка ми ја поминува со влажни глос, потоа со сува памучна крпа и супер и е кујната.Веќе 3,4 години како ја има не е мрдната, ниту сјајот и е изгубен. Веднаш после глос пребриши со сува крпа немој да чекаш долго. Инаку сјајот се уништува од сретствата не дека во глос нема ништо, ама ова и се покажа како најдобро решение.
Пробај со марамчињата за стакло од ДМ. Јас имам бела сјајна иверка и со тоа бришам и не се познава ништо. А па тек стакло и прозори....врв ми се сега за сега
Ништо посебно, крпа убава и малку наводенета, не ти треба сретство, јас така чистам, скоро се ми е дома медијапан.
Магична крпа од КАМ маркет портокалова е. Само со вода ја перам ја цедам убаво и топ стакло панчево е кујната.