Препорака за убав џогер што има можност да се менува мопата? Сум користела секакви, еве последно овој го земав и тоа скапо, ништо посебно не е, не сум задоволна.
Мене најубав ми е од Топ Шоп џогерот, маста му ја вадам, со години го користам супер е. Во меѓувреме земав и други ама од ниеден не бев задоволна.
Здраво залепив микрофибер крпа на плотна.. Дали знаете како можам да ја исчиста? сеуште е топла плотната
Со што ги одржувате плотните ? Конкретно зедов на Електролукс, се уште не сум ја користела ама да си се спремам на време. На тач е и не сакам со нешто агресивно.
Исто и јас, и почнав рачно да си го бришам паркетот Мачно е ама знам дека е саглам избришан. Ја користам крпата од џогерот, си полнам вода во кофа, средство и терам. Инаку во план ми е парочистач, џогериве не ми се допаѓаат
Јас имам средство од ДМ. Баш за плотни е. Ама почесто чистам со сјај. Да си земеш парочистач. Поубаво нема.
Безбојно средство за стакло и квалитетна микрофибер крпа, а најдобро се отстрануваат флеките со Chamois Towel, јас таква користам, не ми е купена тука, ако најдеш таква екстра е.
Јас го имам за дома, го користам веќе цела година и сум задоволна. Крпата може да ја вадиш, се пере, можеш да земеш дополнително повеќе крпи. Лесен е за употреба