Во ДМ го купувам јас. И во Тинекс мислам сум го видела. Пази само да не го земеш тоа за дамки, тоа е Окси прав и е во поголема кутија. Ова е универзална паста за чистење и е нешто под 300 денари колку што се сеќавам. Слични амбалажи се, јас така случајно ја купив пастава кога бев да купам прашак за флеки. И среќна грешка беше, оттогаш нон-стоп ја имам дома.
Јас го имам се чистам со него освен црн гранитен мивалник во кујна .. страв ми е да не го упропастам ... иначе и сунгерчето е врв
Јас во мојот стан си чистам со Лимес производи, презадоволен сум во секој поглед а и евтини ми доаѓаат.
Odozgora mi fakna kako mrsno i ne se brise so nisto probav so aris ne biva so drugi sredtsva isto nr biva i neznam so sto drugo da probam pa nekoj sovet da mi kazete
Има една пена од ДМ, за рерни и скари е, прскаш и оставаш 20 минути, мене со тоа ми се исчисти. Првиот пат на два пати морав ама после тоа брзо се чистеше.
Јас за филтрите најдов лек, а за остатокот од аспираторот може и со сјај и оноа сунѓерќе како жица што е за тави ли за што е незнам малце по малце се вади мрсното
Ги ставаш филтрите во некое легенче мало, ги попрскуваш со прашок за одзатнување на водовод (кесичка како на сликата) и одозгора ги попаруваш со превриена вода. Мене во машина за садови кога ќе ги измијам не ми се толку чисти