Јас и на фб гледам клипови како чистат со неа, ама јас не сум задоволна. Си ги дадов парите за џабе. Средството за одмастување Денк мит е супер, а е џабе.
Кажете средство за чистење плочки ама да ми извади боја од кречење... Триев со пинк пастата, пробав доместос ама не ги извади до крај...
Препорака за чистач на пареа ? Мислам друго решение за плочкиве е нема живци одкорнав. Се мислам за од топ шоп паро чистачот
Како да ги исчистам замастените места околу новиве рингли? 20 пати испрскав, чекав, чистев. Се подисчисти ама има уште. Претпоставуем нема некој лајф-хак за ова, него ќе треба уште едно шише да удрам м?
Јас го имам сега пред 5месеца го земав и сум презадоволна џогер немам употребено од тогаш само со него чистам
Некое средство за купатило што може после само да се избрише да не мора да се плакне со вода? Премногу прашина ми се прави, па сакам нешто едноставно после само да пребришам за да можам на неколку дена така да чистам да си олеснам да не морам да плакнам со туш па да собирам вода.
Само за пребришување можеш да пробаш со влажни марамици за чистење или некое универзално средство за чистење. Има на Frosch универзално во ДМ, сигурно има и други марки.
Видов Доместос иммат некоја пена за чистење шти се брише, не се измива со вода. Такво нешто ми требаше, баш ќе ја пробам