Девојки може изгледа смешно но јас си имам мака не знам кај да го барам решението,пробав со неколку сретства но ништо не помогна за остранување на дамки во кадата па ако знае некој некое ефикасно нека пише фалаа позззз Со што ги чистите вие вашите тоалети?
Сретство за чистење кади Мајка ми чисти со едно поли рапид мислам севикаше и вика убаво чистело.(мислам дека е тоа не сум 100 % сигурна)
Сретство за чистење кади Се извинувам за оф-топик, ама јас мислам дека темава би требало да стои во „Дом“? Иначе, мајка ми чисти или со Цифт или со Доместос. Во двата случаеви помага.
Средство за чистење кади Универзален и концентриран детергент за сите видови масни и трајно нечисти површини. Ефикасен е при чистење на рерни, рингли, памни плочи, скари, фритези, респиратори, автомобилски мотори, како и за перење на теписи, купатила, и вадење на масни дамки од алиштата. Го имаме дома и навистина е многу ефикасен. И цената е супер окулу 100до 150 ден.
Средство за чистење кади http://www.ascsro.sk/library/images/Sk_ ... y/puli.jpg Ако мислеше на ова тогаш даа... Навистина убаво чисти...
Средство за чистење кади „Доместос Зеро“ мислам дека се викаше тој поновиот, и мајка ми вели дека е многу поефикасен од обичниот.
Средство за чистење кади Ние дома имаме темно плави санитарии, па таквите бели дамки од вода се појавуваат скоро секој ден, што значи дека редовно треба да се чистат. Јас најчесто чистам со универзално средство Ajax. Не е лошо, а и убав мирис после тоа остава. Некогаш чистам и со Pulirapid, ама некако не ми е по мерак. Ми ги суши рацете, густо е и потешко се одмива. И Gloss е добро, ние ги користиме сите видови: за тепих, за садови, за стакло...
Средство за чистење кади Јас со ова чудово чистам. Без да се помачиш да триеш дамки - не излегува, па ако сакаш со најскапиот чисти ти. Овој ми врши работа, што има врска што е најефтин?
Средство за чистење кади Мајка ми чисти со поли рапид и баба ми исто многу е ефикасен кога ќе влезам во беце кадата умивалникот се сија
Средства за чистење Феминки ми треба некое средство за чистење плочки. И кујнски и оние од wc. И да е по пристапна цена. Некој предлог?
Средства за чистење го користев долго време Ајакс црвениот убаво мирисаше,случајно налетав на Авакс за смешна цена од 70 денари, чисти се и повеќе свети од Ајаксот ама не мириса
Средства за чистење Јас купатилото, плочките од ходниците, скалите.. се чистам со Пулирапид, тој белиот : ) Сега мајка ми купила некој си Глос за вц ама не ми се свиѓа како мириса, некако на мувла хххх после не се чувствува мирисот, со пулирапид пак си чистам, некако на освежително се ми мириса. За стакло сега користам едно Show, пред тоа едно блиц, ова убаво мириса За садови (иако скоро никогаш не мијам) мн ми се свиѓа Спин, посебно тој од алое вера, прекрасно мириса.. За дрва стандардната политура
Средство за чистење кади Кадата ја чистам со Арф црвениот и сум многу задоволна кадата ми сија потоа,но исто така ја чистам и со прашок за перење.
Средство за чистење кади Подобро нешто од Ајах -bathroom здравје, не само кадата туку цело купатило го чистам. само внимавајте бидејќи е многу јако не дај боже може да се задушиш од него ако немаш отворено прозорец.
Средство за чистење кади перфекција се средствата нема нешто што не чистат, а овој последниот чешмите ги прави како нови. а понекогаш чистиме и со санитарен оцет како овој на пример: како го јаде бигорот абе нема грешка.