Колку пати на ден се мачкаш и за колку време имаше видливи резултати? Го користел некој гелов за веѓи?
Девојки дајте предложете некој асален козметички салон во Кисела Вода каде обликуваат веѓи убави? Цената не е битна
Кога конечно си ги средив веѓите и ја достигнав посакувана форма и дебелина, една девојка ми ги унакази. Ми ги истенчи, ми ја упропасти формата, матер ми е*а ! Сега како што ми растат ми штрчат на сите страни и не знам што да им правам, а морам да ги оставам со месеци за да ми се здебелат бидејќи мразам тенки веѓи како што ми се сега. Препорачајте ми салон каде што чупаат да одам малку од малку да ми ги средуваат додека повторно не ги доведам во ред. И ако знаете нешто што би помогнало за побрз раст ве молам кажете..
@Darlingzz, штом веќе те унаказиле, најдобро е да ги растеш и ти сама да го отстрануваш она што ептен ти смета. Не би ти препорачала да идеш пак кај некого, зашто моето искуство покажа дека секој козметичар има свој вкус за она како треба да изгледаат веѓите. Еднаш бев на третман за лице и девојката ми ја прибра косата со лента, носев тогаш шишки, а моите природни веѓи отсекогаш ми се допаѓале во однос на густина и форма, плус отсекогаш сама ги одржувам. И девојкава се запна, леле ама ти се дебели, дај да ти ги потсечам барем со ножици, во меѓувреме ја осеќав дека почна да скубнува понекое и со чупалка. Искрено, не знам зошто се сложив, ама после буквално плачев. Тоа беше прв и последен пат некој да ми припари во близина на веѓите со прибор за средување. Обиди се сама да се научиш да ги средуваш, а во меѓувреме мачкај со масло од рицинус со помош на чепкалка за уши, три-четири пати на ден.
Kokosovoto maslo (organsko) dava isto taka rezultati kako I ricinusovoto maslo + ima antibakteriski efekt Kade mozam da go najdam molivcevo I po koja cena e?
Zdravo decki jas nemav vegji voopsto i pocnav pred spienje da stavam vazelin sega gi imam najdovrsenite debeli vegji isto taka moze da go stavate i na trepkite. Ako nemate molivce za vegji probajte so moliv za pisuvanje ke videte site ke vi dadat kompliment za vegjite!
Постои ли некој салон каде што не танчат веѓи и каде што чупаат онака како ке им речеш а не по нивна замисла? Тамам ги исчував веѓите ми ги истанчија вчера. Ако постои таков салон и да прават убава форма пишете.
Дали некој има искуство со phi master tatjnanas за средување на веѓи. Вака по фотографиите многу ми се допаѓа како ги работи, ама сепак е полутрајно и би сакала некој да сподели искуство.
Јас почнав сама да си ги правам и добивам повеќе комплименти откако кога одев на козметичар. Последната што ми беше супер ме правеше, ама еднаш не знам што и беше ми ги направи тенки. Ко Секирче бев. Одвај ги пораснав.
Јас сакав кај неа да ги правам , ама по распрашување ми кажаа не . Ова во еден фризерски салон, кај девојче што шминка, демек од нејзе биле незадоволни во однос на трајноста. Ми ја препорачаа Ивана од Ѓорче и jelenakrkicpancevski најди ја на инста , Татјана била нејзина ученичка
Оваа ивана баш сега ми ја препорача и една другарка. На оваа мислиш? https://instagram.com/ivanamakeupatanasovska?utm_medium=copy_link