Како ги чупате веѓите во домашни услови? Јас претходно користев топол восок и цело време ми излагаа бели мозолчиња. Сега се мислам да пробам со Veet депилациските ленти за лице. Користи некој?
Веѓите ги исчупав многу безврска, на ништо не личам со вакви веѓи. Јас си ги исчупав уште пред некоја недела и се' уште не ми пораснаа за да можам да си ги оформам убаво. Кажете ми некоја крема за веѓите да ми пораснат, за недела-две мора да ги направам убави да се. Или пак, ако нема таква крема, тогаш друго решение има ли? Козметичарките ги цртаат ли веѓите? Цртаат ли веѓи на кожа?
Не знам кај ги исцрта, кај мене траат веќе година и неколку месеци а сеуште изгледаат добро. Инаку знам дека масло може да помогне да го поттикне растот.
Женски, може совет да ми дадете? Сакам да ги задебелам веѓите, ама не сум многу упатена во методите. Ми треба некоја техника на исцртување, формата да им се дефинира иии...тоа. Со која техника се прави тоа, како се вика?
Добар Салон во Скопје каде што средуваат веги со депилација и brow lamination да има? Некои други третмани за веги исто може да препорачате
Zeni Aj predlog kade da napravam vegi-da mi gi sredat.Vo okolina na Aerodrom-Novo Lisice-Reonski,no normalni ceni?
https://www.instagram.com/studio.beautybox?igsh=OGk3Z2doNnBoY21x Дали има некој искуство тука за веѓи?