[СДК] Сакам да кажам... Христос се роди! Нека е среќен празникот на сите кои го слават... Нека низ животот ве води среќа
[СДК] Сакам да кажам... По повод денешниов ден дојдов на форумов малку... Христос се роди верници, нека ни е честит Божиќ! Воедно и со задоцнување Среќна Нова и се најубаво во новата 2012-та година, бев надвор од градот по прославата инаку ќе се уклучев и порано да ви честитам. Честит Бадник истовремено, паричката кај мене се падна, летна од рацете на мајка ми кршејќи го моето парче од лепчето... Среќни денови, обожавам снег и снежна идила, па и сивило сакам многу, како што е во Маврово погледнете
Божиќ Нека Бадниковата вечер избрише се што треба да се заборави, а Божиќното утро нека осветли подарок исплетен од здравје, среќа, мир и љубов. Христос се роди! За многу години да ни е празников
[СДК] Сакам да кажам... Христос се роди ! Честит Божиќ на сите, да го славиме заедно уште многу години, во љубов, дружба, здравје и среќа !
Божиќ Честит Божик! Христос се роди! Навистина се роди! http://vimeo.com/34556252 Прославете со песнава
[СДК] Сакам да кажам... Среќни празници ! Среќен Божиќ многу здравје,среќа,веселба !! -"Христос се роди" ! - "Навистина се роди" !
[СДК] Сакам да кажам... Христос се роди.. Среќен Божиќ и ви посакувам се најубаво Многу убав ден, посебен ми е... за жал не е исто како до пред две години кога личноста што беше посебна во нашата фамилија, не собираше на овој ден по повод именден.. ми недостига тоа, а и он
[СДК] Сакам да кажам... Среќен Божиќ на сите христијани. Уште многу години вака форумски да го празнуваме Христос се роди Убав ден, сите се дома, сите заедно. Барем еднаш во годината успеваме да се собереме заедно на ручек. Обврските толку и дозволуваат Бабичка веќе го спреми ручекот. Се радува и таа кога ги види сите нејзини внуци соберени заедно
[СДК] Сакам да кажам... Божиќ вратата да ви ја злати ,секогаш среќа нека ве прати.Ангел срцето кон љубов нека го води ,мир божји Христос се роди ! Среќен празник !
Божиќ Кога својата душа би ја воспитале да има поголема вера, повеќе љубов, поголемо трпение и повеќе совршена доверба во нашиот небесен Татко, тогаш би имале поголем мир и поголема среќа кога минуваме низ судирите во нашиот живот. Христос се роди! Среќен Божиќ! Па и Адриана Лима го слави нашиот Божиќ, за џабе не е српска снаа