[СДК] Сакам да кажам... За многу години да ни е празников Здравје, љубов, к’смет и бериќет на сите да не прати. Честит Божик. Христос се роди
[СДК] Сакам да кажам... Христос се роди за многу години нека ни е празникот и да ви кажам дека тетка ми многу ме изненади со нејзиниот коментар -не знаев дека и роднините ги читаа статусите што ги објавувам на ф.б.
[СДК] Сакам да кажам... Денешниот блажен ден нека ви биде радосен! Божиќ вратата да ви ја злати, секогаш среќа нека ве прати. Ангел срцето кон љубов нека го води, мир божји, Христос се роди За многу години нека ви е феминки и феминци
[СДК] Сакам да кажам... Имајте мир во душата, љубов во срцето, вера Во Бога. СРЕЌЕН БОЖИЌ! За многу години нека ни е празникот
Божиќ Христос се роди! Навистина се роди! Бог е Љубов. За многу години! http://www.youtube.com/watch?v=I0DvhCrg2Vo
Божиќ Христос се роди! Нека ни се за многу години празнициве, и нека ова божиќно утро ни дари здравје, љубов, среќа и божји благослов.
[СДК] Сакам да кажам... „Бадниковата вечер нека го избрише сето она што сакаш да го заборавиш, а божиќното утро нека ти исплете венец од здравје, среќа, љубов и божји благослов!“ Среќен божик -Христос се роди феминки...
[СДК] Сакам да кажам... Мојот најубав период од годинава, прекрасно божиќно утро. Нека ни е среќен божиќ на сите, ХРИСТОС СЕ РОДИ!
[СДК] Сакам да кажам... и од мене Cреќен божиќ, за многу години нека ни е Cамо среќа и здравје да не прати
[СДК] Сакам да кажам... Како што на Бадник огнот се ложи,нека во вашиот дом богатството се множи.Нека среќна ѕвезда во животот ве води,денес е Божиќ,ХРИСТОС СЕ РОДИ!Да сте живи и здрави !
[СДК] Сакам да кажам... Христос се роди! Навистина се роди! Бог е Љубов. За многу години! p.s. Во врска со празников... славете го со вера, а не од традиција. Има тука голема разлика.