[СДК] Сакам да кажам... Преубав ден исполнет со топлина,кога целото семејство е на едно место.Таа топлина ја загрева сечија душа. Христос се роди!!!
Во телото здравје, во душата мир, во мислите радост, во срцето младост,во љубовта среќа....ХРИСТОС СЕ РОДИ !!! Нека ни е за многу години празников.
[СДК] Сакам да кажам... Синојка немав време да пишам Христос се роди,Среќен Божик! За многу години нека ни е празникот. Нека биде оваа година среќна и бериќетна. http://www.youtube.com/watch?v=lzPzN4Mr5lc Ние синојка кршевме лебче со паричка,и паричката се падна кај мама. Ептен беше среќна. Кај мене се нема падaто од пред две години.Но,таа година кога ми се падна паричката навистина ми донесе многу среќа.Се надевам дека годинава и мајка ми ќе биде среќна. На Бадниковото утро како по обичај,ме разбудија коледарчињата.Најубаво будење кога ќе ги слушаш како пеат Коледе,коледе...душичиња малечки.Оние најмалите дечиња ми се најслатки
[СДК] Сакам да кажам... Sreken Bozik na site mnogu zdravje srekja,ljubov i radosti i voedno cestito ime na vnuk mi Hristijan i na tatko mi Riste ve sakam najmnoguuu <3
[СДК] Сакам да кажам... Нека во Божиќната ноќ ѕвездите го покријат вашето небо, нека месечината заспие под вашата насмевка, нека љубовта ги насели вашите срца. Со секој здив да ви се исполни по една желба, со секоја насмевка по еден сон Среќна нека ви е божиќната ноќ, а радоста и среќата сами ќе дојдат! Во божиќната света ноќ, кога илјадници ангели создаваaт волшебства, ви посакувам... БОГ ДА ВЕ БЛАГОСЛОВИ ВАС,и вашите соништа! нека светла ѕвезда во животот вас ве води, зашто денес е БОЖИЌ – ХРИСТОС СЕ РОДИ!!!
[СДК] Сакам да кажам... Христос се роди За многу години да ни е празников. Среќен роденден на сите денеска што го слават и честито име на сите Христијановци и Христини ии сите што денеска си го слават Have a nice day
Христос се роди! Нека ни е за многу години овој убав празник. Бидете благословени вие и вашите семејства со многу здравје, љубов и бериќет.
Христос се роди! - Вистина се роди! Честит Божик на сите! Ви посакувам многу здравје Вам и на Вашите семејства, среќа, љубов и бериќет и да си го поминете празников во убава атмосфера со најблиските. За многу години да ни е празников!
Христос се роди! - Вистина се роди!! Најсреќен Божиќ на сите вас, феминки.. Се најубаво.. Нека ви е среќен денот на Христовото раѓање уште мноху години!!