Ти знаеше ДЕКА СРЦЕТО НЕ Е КАМЕН,зошто не остана да живееш во СОНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ заедно со нас,туку одлета 1200 милји над нас, кога твоите 26год. не беа твое КРАЈНО ВРЕМЕ. Зошто остави ГРОМОВИ НА ДУША да удрат во нашите срца кои сега ке бидат вечно затворени во СОБА ЗА ТАГА. Не СЛУШАШ ЛИ Господи, дај барем ИЗЛАЖИ НЕ УШТЕ ЕДНАШ дека тоа не е вистина, бидејки сега сите се прашуваме ИМА ЛИ ДЕН ЗА НАС откако замина тој. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!!
Ангелу наш...Неможам да верувам дека те нема ... КОлку време те нема а јас сеауште мислам дека си жив.... Секогаш ке бидиш во нашите срца.... Среќен роденден ...
Среќен роденден Тоше, многу ни недостигаш ти и твојот глас во оваа наша мала држава. Те сакаме сите- засекогаш!
Го нема оној човек, кој со својот ангелски глас знаеше да продре длабоко во сечија душа! Го нема оној човек со вечна насмевка! Те нема тебе! Ве сакам сите - твојата добро позната фраза. И ние те сакаме, да знаеш! И премногу ни недостигаш! Знам дека не гледаш одозгора, знам дека ти најмалку сакаш ние да патиме, но секогаш кога се спомнува твоето име, солзи наидуваат на душава моја! Секогаш капнува по една врела солза на мојот образ со секое твое споменување! ПРЕМНОГУ НИ НЕДОСТИГАШ! ВЕЧНА ТИ СЛАВА АНГЕЛУ НАШ! ВЕЧНА ТИ СЛАВА, ГОРДОСТ МАКЕДОНСКА! http://www.youtube.com/watch?v=poy2WkxBbcw
Среќен роденден Најмил Тошка мој!!! Те сакам премногу, фала ти за најубавата средба и за најубавите слики! И фала ти за песната што ни ја подари денес, цел ден ја слушам , никако да се изнаслушам . Ми недостигаш премногу! А јас за возврат утре во твоја чест ќе дарувам крв ....
Pоденден ти е денес,а јас те сонував вчера,беше насмеан како и секогаш,секогаш во моите соништа пееш нешто убаво, дури мислам дека пееш нови песни,можеби таму горе снимаш албуму,правиш концерти,како и да е знам дека ти не можеш без музика.Oдамна не сум те сонувала,толку сум среќна кога те сонувам.Mи недостигаш премногу ангелу,ми недостига твоја нова песна,нови концерти,едноставно ми недостига да излезеш,да се насмевнеш и да ни кажеш ве сакам сите Cреќен роденден најубав човеку и ние те сакаме тебе
Јас сум родена на денешен ден на 25.1 исто како нашиот ангел Тоше Проески. Посебно ми значи овој ден и ми претставува голема чест што сум родена на ист ден со Тоше. Тоше многу ни недостигаш на сите. RIP ангелу
Почивај во мир ангелу небесен, засекогаш си и ќе бидеш во нашите срца и сеќавања http://www.youtube.com/watch?v=NPuxswsXdB4
Да кажам дека оваа ми е најомилена песна ќе излажам, сите песни ми се омилени Тошенце, ни недостигаш!