Среќен Роденден Оффи ! Ти посакувам многу здравје, среќа , љубов и имај успех на секое поле !!! ПОВЕЛИ !
Денес многумина ќе ти посакаат среќа . Јас ќе ти посакам да научиш да ја познаваш и уживаш во неа . Оствари го она што го посакуваш, стекни го она што го немаш, и сочувај го она што го имаш.
Шепотот на ветрот, изворот на сонцето и текот на времето не можеш да ги допреш, а ниту годините да ги сопреш, затоа заборави на сите тажни сни и уживај во наредните животни сни, уживај во овој ден, ова е твој ден СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Оффспринг.
Среќен роденден Оффи!Да бидеш здрава,жива,постојано заљубена (не мора да е тоа машки објект ) и среќна.Да не должам,ти си знаеш најубаво што ти треба и кои се твоите желби,а јас само ќе ти пуштам среќа и многу желба да ти се исполнат.
Среќен Роденден Оффи! ти посакувам се’ најубаво во животот и мноу среќа и успех..да ти се исполни секоја желба.. те сака БиЈу
Среќен Роденден ОФФСПРИНГ !! биди здрава,жива,весела цел живот,уште многу години да ни го разубавуваш форумов Еве мој поклон за тебе Нема шанси да не си шкорпија,ги имаш сите карактеристики. Најубав знак е тоа
Оффспринг, и јас закаснив со честитката, сега забележав дека имаш роденден. Ти посакувам се најдобро, многу љубов, срека, здравје, и успеси на секое поле. Поздрав