Имењачкее СРЕЌЕН РОДЕНДЕН голема да растеш Се најубаво и што поскоро остварување на вчерашната желба и на сите останати секако
Имењачке морав...се оствари желбата сабајлеее а вечер ќе има реприза И ја исто на тебе ти посакувам да ти се оствари вчерашната желба...побрзо да си го фатиш оној во кој се заљуби( прочитав )....и она од Сеси за роденден ( ако првото не успее) П.С. И нормално на сите кои имаат желба ( а и кои немааат ) нека им се исполни што ќе посакаат!!
^ Ааа фала тииии најмногууу Викаат кога славеник ќе ти посакал нешто се исполнувало ,ако е така незнаеш колку ќе ме израдуваш И ај наздравје нека ти е Хаха се мора ,на стрелците е овој месец ,мора да се слави
Среќен роденден на Детсамјсикрет, и среќен роденденот на Квин.С ви посакувам многу среќа,љубов и успех на секое поле !
^^^ Aх, не знаев за ова. Епа тогаш ти стискам палци и ти ја пушта сета среќа да ти се исполни! бтв ми викаат дека кога ќе кажам нешто се се исполнувало и плус сум славеник.... Значи те чекам да се пофалиш!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Queen.S, голема да растеш, многу Љубов и исполнување на сите мали и големи желби во твоето срце. Од се' срце ти посакува - Трендафилка