Животот е премногу краток за да биде ситен,искористи го секој миг.Годините се само бројки.Не сонувај го животот...Живеј го својот сон! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! Hermosaa мнгоу здравје срека и љубов
hermosa Сонувај ,бори се и биди искрена,спремна да помогнеш секогаш како и до сега, биди ми весела ,сакана и вечно заљубена,љуби и дарувај насмевки посакај среќа, јас ти посакувам здравје. А желбите? денес замисли ги со цврсто затворени очи Посакај нешто. Среќен нека е.
Хермоске мила најсреќен роденден и се што ќе посакаш да ти се претвори во реалност, се најубаво ти посакувам
Hermosa најмлата личност тука, најсреќна да си ми секоја желба реалност да ми бидеш најсреќна зашто заслужуваш !!! п.с Сакам торта..
Ма никој не касни што ми го честитал роденденот сега. Сте ми честитале 6 месеци порано. Моја грешка, сега ќе неправам нов профил и ќе ве аднам да ме имате.
Hermosa нека ти е најсреќен роденденот мила ,ти посакувам многу здравје, среќа ,насмевки,среќни моменти со твоите сакани луѓе ,секоја желба нека стане реалност