Anabelle.Amorette во замена за смајлиња гушни се од мене! најнајсреќен роденден еме малку повеќе смеа за денес http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nff6jFBmYU
Ви благодарам на сите за искрените честитки! Кој би рекол дека за толку кратко време ќе ја засакам фемина и дека ќе најдам волку фини и мили пријатели! Многу сте ми драги,голем поздрав до вас! Ви благодарам уште еднаш,почастете се.
Само што се вратив,Абеја,не очекував дека ќе биде интересно. Мислев дека ќе биде уште едно обично излегување на кафе,но не престанавме да се смееме .Цел ден ми беше некако глупав,досаден ,но вечерта беше супер.
Sanja.burgundy, lexus, oblace1, pink1991 Женски СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, многу здравје,среќа,љубов и пари ви посакувам од
Sanja.burgundy, lexus, oblace1, pink1991 нека ви е среќен роденденот! Среќен роденден и на тебе,kala21,со мало задоцнување
Sanja.burgundy lexus oblace1 pink1991 Нека ви е најсреќен роденденот! Ви посакувам остварување на сите замислени желби! Имајте убав дождлив ден, и не дозволувајте да влијае на роденденското расположение!
Sanja.burgundy,lexus,oblace1,pink1991 Девојки нека ви е среќен роденденот,многу исполнети зелби! Имајте прекрасен ден.