Сега видов дека сте ми го честитале роденденот. Ви благодарам на сите! Ми се исполни најголемата желба, да имам куче, па сега посакувам да бидат сите живи и здрави.
Благодарам на сите за прекрасните честитки , дополнително ми го разубавивте денот... Јас имам една желба за мојот роденден , која што уште не ми е исполнета, но очекувам дека ке ми се исполни нај скоро и ке бидам пресреќна... Среќен роденден на сите што ви е денеска и ви било овие денови ....
Nana19 јас можеби со мало закаснување, сакам да ти честитам роденден, па среќен нека ти е, деновиве не бев многу активна на фемина, тек сега видов во СДК си пишала дека ти е роденден.
Papillon.Papi и Nana19,нека ви е среќен роденденот,сите желби да ви се исполнат! (СЕ ИЗВИНУВАМ ШТО ДОЦНАМ,НЕ ВИДОВ НА ВРЕМЕ ДЕКА ВИ Е РОДЕНДЕН )
Најсρеќен ρоденден Papillon.Papi и Nana19 (Nana22 би тρебало да биде од денес ) Големо соρи за малово заκаснување , ама честитκиве од сρце ми се
Среќен роденден Marick.19 (и веќе да не се шалиш со глупости како фрлање мачки у контењери ) и N.Keti