lunicka , Peppermint, среќен роденден и се најубаво . Закаснив малку на забавата и тортата по пат зедов нова ќе ја делиме по пола. Ај нека ви се множат години во добро здравје, среќа и љубов Да си се наместам јас со тањирчето.
Young and Beautiful,нека ти е среќен роденденот Среќен роденден и на Луничка и Пеперминт,се најубаво и се извинувам за каснењето,не ја посетувам многу темава Drinks for all!
Someonespecial Многу ти благодарам срценце, немаш поима колку си ме израдувала со овој гест. Случајно ја видов темава во Актуелни теми и премногу се изннадив кога го прочитав моето има. Јас намам многу пријателки на форумов и не очекував дека некому би му текнало на мојот роденден. Сепак ти благодарам за гестот, дефинитивно ова е најголемиот подарок за мене, да ти посвети макар 5 секунди некој кого со ништо не си го задолжила Нека им е честит роденденот и на останатите членки кои денес го празнуваат денот кога дошле на овој свет.
lunicka i Peppermint Среќен роденден.Нека ви се нижат години на среќа здравје и благосостојба.А lunicka побрзо да се вработи .
lunicka i Peppermint со мало закаснување среќен роденден, се најубаво од се срце ви посакувам. А исто така среќен роденден и на Strumfeta17,YoungandBeautiful и ocila само убавини да ве следат
ocila, lunicka, Peppermint, Strumfeta17 и YoungandBeautiful ви посакувам среќен роденден и се најубаво!
Многу ви благодарам на сите, и само да знаете дека ме расплакавте од среќа, не ни сонував дека овде има толку прекрасни луге кои со еден мал гест знаат да ти го разубават животот. Ви благодарам и ве бакнувам сите.
Аииии девојки колку сум се изненадила Малку каснам ама сепак фала ви мноооооогу на сите, бакнежи и прегратки
simonna.a Најхепи брдеј Симонке, само убавини да те пратат и насмевката никогаш да не ти се тргне од лицето, се најубаво ти посакувам мила