Dream-Girl убавице, среќен роденден! Ти посакувам многу успеси во животот, и да си го фатиш најзгодниот фраер во градот. Еве ти еден виртуелен подарок, почасти се!
Dream-Girl среќен роденден,ти посакувам се најубаво,успех на секое поле,сите желби-реалност, оваа година повеќе радосни моменти,повеќе петки и по некој дечко.
Дримке, среќен, најсреќен роденден миличка, ти посакувам се најубаво, здравје, љубов и успеси на сите полиња и насмевката да не ти се симне од лицето!
Дримкее.. ете ти, дојде и 30ти август! Нека ти е најсреќен роденденот мила, се што ќе посакаш нека ти се исполни! И само убавини во 13кава ...
Дримке моја мила,за сите препреки во животот имај сила,и ако симпатијата твој засака друга,сети се дека таа е кобила! Се што ќе посакаш,одма да добиеш,како менструација,вечно да имаш воља и инспирација,дечковци еден чопор зад тебе да се редат,а да ги добиваш оние кои најмногу вредат. Знам дека со фристајловиве сум ретарда па затоа во двор ќе пукнам една петарда,само за тебе,успевај во се,надмини се себе. Не сум јас некоја поетеса,ама од што те сакам,можам уште милијарда глупости да ти изнатресам
Dream-Girl среќен роденден, секоја желба на дланка, да те прати само здравје, љубов и среќа Спојлер Ми се јаде торта
Епа Dream-Girl, официјано си тинејџерка. Нека ти е нај нај нај среќен роденденот, и целата година. Повеќе радост и прегратки. И повеќе да слушаш.