Kaylie, Marilyn-Monroe, Pirana, COollLady, Мarchesa. Среќен роденденден срциња, сите желби нека ви станат стварност.
Kaylie, Pirana, Marilyn-Monroe, COollLady среќен роденден, се најдобро, сите желби да ви се исполнат, да ве следат само среќа, здравје и љубов Kaylie, на тебе посебно да ти честитам почеток на тинејџерството
Оооо многу женски денес имале роденден! Од се` срце ви посакувам се` најубаво на сите! Остварување на соништата, здравје, среќа, љубов и се` нај-нај!
Ви благодарам многу на сите за честитките, многу ме израдувавте. ! Ете и јас пораснав и мислам дека е редно време да почнам позрело да се понашам, иако не знам колку ќе успеам . Честитки и до останатите славеничко, што го славеа вчера роденденот. Pirana, Marchesa, COollLady & Marilyn-Monroe-среќен роденден девојки и се најубаво! Сите желби реалност да ви станат, и цел живот среќа да ве прати. Повелете парче торта :
Valentina.Vaki, K.Mari4ka, MotherMonsterI, S.W.A.G Среќен роденден девојки, се најубаво! Спојлер офф топик сум ама кај се гледа на кој му е роденден јас ниогаш немам видено освен ако не ја отворам темава благодарам однапред ако ми кажете
Valentina.Vaki, K.Mari4ka, MotherMonsterI, S.W.A.G (Малку здоцнив се извинувам) Среќен роденден на сите се најјубаво
Valentina.Vaki, K.Mari4ka, MotherMonsterI, S.W.A.G, blond Среќен роденден дундички, нека само среќа ве прати, ви посакувам многу, многу оргазми нареднава година.