Малце покасно серафина и цреша јагода нека ви биде најсрекен роденденот Срејкен невермет18 се најубаво
AziskaStrslenka - 00:00 ја имам честа прва да ти честитам роденден на фемина! Најпрво среќен роденден, се најубаво со имењакот, уште долго да си одите, нозе да искршите и инвалиди да станете, па на свадба да ви играм. Потоа среќно полнолетство, официјално си полнолетна од денес, да бидеш одговорен и совесен граѓанин на Р.М! Да имаш многу 5ки уште оваа последна година во средно, потоа да се запишеш на тој факултет кај што сакаш, 1ва примена да бидеш, не си долго член на форумов, но сепак многу те засакав и си ми една од најјомилените членки на форумов. Знаеш и самата дека секогаш ќе бидам тука ако ти затреба некој совет и ај да не пишувам големи реферати ќе се изначиташ хаха ајде уште еднаш СРЕЌЕН РОДЕНДЕН x3 во образ и една силна и искрена прегратка ! А и немаме слика ајде за нареден роденден ќе биде! П.С дали атмосферата тука станува жешка или тоа се само свеќите на твојата торта Ази?
Стршленке мила, најсреќен роденден. Се што ќе посакаш да ти се оствари. Не сакам да ти пишувам долги текстови, не ме бива многу за тава работа. Знаеш колку те сакам и почитувам.
Ази,среќен роденден. Уште многу да не смееш со твоите мислења,и да не смееш,и уште долго да ни останеш на форумов да не смееш со своите мислења,и Ази,уште нешто-остани на форумов да не смееш со твоите мислења! Среќен роденден,не заборавај да ни пишуваш на форумов за да не смееш со твоите мислења.
Азискее бејб Еве и тука ти пожелувам најсречен роџендан, како сречен ден! Да си ми жива и здрава мила, и најсреќно полнолетсво, да... Све ама све што ми ти лежи на душичката, да ми ти се исполни! http://www.youtube.com/watch?v=UzRIFvqh ... &hl=en
Азиска, жива, здрава, весела! Да си имаш супер роденденски ден и да ги заокружиш деновите од малолетството со многу позитивна енергија.
AziskaStrslenka Среќен роденден најмила, секоја желба ти стане реалност! Да ни останеш ваква позитивна, полна со енергија и најоткачена. Верувам дека сите за брзо време те засакаа и уживаат во твоите мислења. Исто како мене Ти посакувам само среќа и насмевки да се гледаат на твоето лице. Среќен роденден и на форумов да ни останеш се до вештачки вилици!
AziskaStrselnka, среќен роденден и се најубаво, секоја желба да ти стане реалност и да останеш така откачена!