@Someonespecial Спешалина ,mia cara,buon compleanno! Cите желби да ти станат реалност,сѐ што ќе посакаш да ти се оствари,само среќа да те следи во животот! Да си дочекаш и 100ти роденден! Ти посакувам да си секогаш позитивна и весела! Alles gut zum Geburtstag!
@Someonespecial Среќен роденден, сите желби да и се исполнат, да имаш многу здравје, љубов и парички и да си насмеана секогаш. @vinozito1 @koritsaki Иако малку повеќе каснам, сепак СРЕЌЕН РОДЕНДЕН девојки и се најубаво во животот.
@Someonespecial Миличка, среќен, најсреќен роденден! Се’ што ќе си замислиш да ти се исполни, и само добро да те следи во животот. Не се сомневам дека и овој ден ќе бидеш позитивна и весела како што си. Знаеш дека мноогу те сакам! Остани ми ваква весела, позитивна и прекрасна каква што си и продолжи да ни го красиш форумов!
Да си ми жива и здрава, ведра, насмеана, весела, среќна, убава и слатка како што си секогаш. Веќе си голема девојкаДенес е твој ден, уживај во него мило, затвори очи помисли желба и дувни Среќен роденден Someonespecial
@Someonespecial ти ја посакувам сета убавина на светов. Се што сакаш, нека ти се оствари. Биди среќна и весела, насмејана и безгрижна до крајот на животот. Среќен роденден!
@Someonespecial Спешалке среќен роденден и од мене и само убавини, на најубав ден сме родени, па заедно да се почастиме торта! И честито полнолетство
@Somenospecial среќен роденден и се најубаво сите желби што ги сакаш нека ти се исполнат. Поздрав и кисс
@Someonespecial Мила моја, среќен роденден и ти ја посакувам сета среќа на светов бидејќи без сомнение ја заслужуваш. Секоја желба која ќе ја замислиш, нека ти се оствари. Остани секогаш љубезна, ведра и прекрасна и продолжи да ни ги разубавуваш деновите со своите постови исполнети со позитивност.
@Someonespecial , ти посакувам најсреќен роденден девојче! Биди паметна и ведра, како до сега. Имај убав ден!
@Someonespecial Среќен 18-ти роденден Специфиќетко моја најубава! Од се` срце ти посакувам да ти се нижат успесите како бисери на гердан и да ти се оствари сешто посакуваш!