Koritsaki i vinozito,so malo zakasnuvajne srejken rodenden i se najubavo Someonespecial najsrejken rodendenot mila da imas se sto ke posakas
Спешлке, најсреќен роденден!!! Жива и здрава до 101 и назад. За друго, доволно си паметна за да му се секирам.
@Someonespecial на прекрасен датум си родена Нека ти е најсреќен роденденот, ти посакувам пред се' многу здравје и среќа, а потоа и се' останато што копнееш да ти се оствари. Првата работа што ми паѓа на памет кога ќе го видам твоето корисничко име е оптимизмот што го шириш. Се надевам дека вечно ќе го поседуваш вака како и сега и дека ниту една животна битка нема да ти го одземе Имај убав ден!
@Someonespecial,@sweet-cherry најсреќен нека е роденденот,се најубаво,многу успеси и сите желби реалност!
@Someonespecial @sweet-cherry Девојки, нека ви е најсреќен роденденот. Сите желби да ви се исполнат, постојано да бидете среќни и весели! Ќе извините што е со 1 свеќичка.
@Someonespecial, среќено полнолетство, ти посакувам се најубаво, сите замислени желби да ти се остварат, многу здравје среќа и љубов, биди секогаш среќа и весела, остани ни ваква позитивна!
Значи многу доцнам со честитвања периодов...абе нешто не ми е ок со мене... Најсреќен на сите шо задоцнив со честитвање Ве сакам и гушки! И Спешалино знајш дека те сакам многу многууу се најнај срце мое
@Someonespecial мила , среќен роденден и се најубаво . Ти посакувам многу здравје и среќа , и секогаш биди позитивна како и до сега .
Луѓенца мили, ви благодарам на сите преубави честитки во темата и во ЛП Не можам да ви опишам колку ми го разубавевте денот со секоја испишана убава желба. Прекрасни сте, ве сакам премногу! И секако честитки до другата славеничка со која го делам роденденот , среќен роденден мила @sweet-cherry, ти посакувам се најубаво и се што ќе посакаш да ти се исполни
моја најмила @Someonespecial , јас доцнам но од се срце ти посакувам Среќен Роденден среќата да те прати постојано, љубовта да е секогаш околу тебе, заслужуваш да ти се оствари секоја замислена желба , а јас посакувам онаа најголемата што ти лежи на срце , во блиска иднина да ти стане реалност. остани SPECIAL
Каснам, а нешто не ја отварам темава, така да, со задоцнување, среќен ти роденден @Someonespecial , се најдобро