@Capricorn96,@Barbie07,@pupi.girl најсреќен роденден,се најубаво,среќни празници и сите желби да ви се исполнат!
@Srckata28 ,мила,најсреќен роденден,ти посакувам сѐ најубаво! Вечно среќа да те прати,да бидеш секогаш весела,позитивна и насмеана и сѐ што посакуваш да ти се оствари! Ти праќам илјада !
Среќен роденден @Srckata28 се најдобро, само среќа да те следи во животот, сите желби да ти се исполнат и ти посакувам успех на секое поле, и здравје секако, здравјето е најбитно. И еден дечко
Знам дека повеќе не ја посетуваш Фемина и не си веќе активна, ама ако се случи некогаш да го видиш ова, само сакам да ти посакам се’ најубаво миличка, и дека никогаш нема да ги заборавам нашите зачини, како и лудостите што ги правевме на чет. Сепак, не ти го заборавив роденденот и нема никогаш. Овој ден нека ти биде најсреќниот, а годинава најсреќна досега. Многу те сакам мила, и да знаеш, ако некогаш се вратиш, јас и нашите гикови ќе бидеме тука за тебе. @Dala Среќен роденден миличка, се’ најубаво, и се’ што ќе посакаш да ти се исполни.
На сите на кои му е роденден и на сите на кои му пропуштив да честитам,се најнај од срце и гушнете се од мене,бацки,гушки таму....и еве неколку верки за вас