@AnaKarenina, среќен, најсреќен нека ти е роденденов мила! Секогаш здрава, љубена и среќна, само успеси нека те следат во животот Ти посакувам безброј насмевки, моменти за паметење и уште многу прочитани книги... и остани така мила и прекрасна каква што си
@AnaKarenina најсреќен роденден нека ти е, ти посакувам многу здравје, среќа, љубов и многу успеси да ти се нижат ко бисери. Ја малу повеќе задоцнив
@AnaKarenina , среќен роденден и се најубаво. Ти посакувам секој желба да ти биде реалност, и само добрини да те следат. Го заслужуваш најдоброто. Се извинувам што доцнам со честитките, но не можев да си дозволам да не ти го честитам роденденот. И да и го честитам роденденот на @fatamorgana123 . Се најубаво.
Happy birthday dear @fatamorgana123! Ти посакувам сè најубаво во животот, сите желби нека ти се исполнат
Пред сѐ,се извинувам што доцнам! @AnaKarenina @fatamorgana123 @senza.parole Девојки,ви посакувам сѐ најдобро,сите желби да ви станат реалност,да бидете среќни,весели и насмеани засекогаш!
Нека ги е најсреќен роденденот @senza.parole ти посакувам само убавини да те следат и секоја замислена желба да ти се остварува што побргу ! Имај убав ден
@Hajdi22, @mileystar Среќен роденден девојки, се' најубаво во животот и сите желби нека ви се остварат!
@mileystar , среќен роденден! Ти посакувам се најдобро и секоја желба нека ти биде реалност. Само убави работи да ти случуваат во животот. Знам дека доцнам со честитките, ама дури сега видов дека роденденот ти бил пред некој ден.
@ColoursOfTheRainbow , Среќен Роденден! Ти посакувам се најдобро и повеќе од тоа. Биди среќна и успешна, исполнета одвнатре. Секоја желба, нека ти биде реалност. Следи ги своите сништа. Бори се за нив. Никогаш не се одкажувај од ништо. Биди силна. Знај дека секогаш сум тука за тебе и дека многу ми значиш. А денот кога си се родила, Земјата добила ангел... Спојлер