@ColoursOfTheRainbow Најјсреќен роденден најјмила моја се најубаво и сите желби да ти се остварат! Нема да пишам и овде реферати бидејќи се ти кажав на фб, а и се си знаеш Како што ти кажав..денес оставиги сите проблеми,маки и се друго настрана, бидејќи денес е твој ден и направиси го незаборавен..уживај во секој момент..! Те сакам!
@ColoursOfTheRainbow, со задоцнување најсреќен роденден, сите желби нека ти се претворат во реалност мила!
@ColoursOfTheRainbow, zakasneto izvini zenska neka ti e najsreken rodendenot mnogu ljubiv sreka zdravje i site zelbi realnost
@Viktorijaaa5 Викич мила,најсреќен роденден,сите желби да ти станат реалност,биди секогаш среќна и насмеана.Wish you all the best! @ColoursOfTheRainbow се извинувам што доцнам,нека ти е среќен роденденот,ти посакувам сѐ најубаво,само среќа да те прати @Abeja среќен роденден и сѐ најдобро ти посакувам
@Heartbeat, @Viktorijaaa5 Среќен роденден девојки, секогаш бидете среќни и насмеани, само убавини да ве следат
@Viktorijaaa5, среќен роденден миличка, ти посакувам се' најубаво во животот, се' што ќе посакаш да ти се оствари Нека те пратат многу здравје, љубов и успеси, и остани си секогаш насмеана и позитивна каква што си! @Abeja и @Heartbeat, среќен нека ви е и вам девојки, се' најдобро
@Viktorijaaa5 најсреќна да ми бидеш убавино си знаеш колку многу те сакам Да не ти дојде многу од тортите, па нешто вакво од мене
Happy b-day @Viktorijaaa5 !! Bidi mi zdrava,ziva,srekjna,zaljubena i ispolneta kako sto si sega cel zivot! Bez tebe forumov ne bi bil ist! Love ya kupacive za letovo,ke ti se najdat!
@Mahidevranfan @Anabelle.Amorette @Someonespecial @joy1 @Sanjichka007 @Adina @Ketchup @atala @Hipica @IronLady Ви благодарам што ми го направивте денот поубав
Среќен роденден @Viktorijaaa5 и @Abeja Здрави, живи среќни, весели Торта нема знам, јер мало каснам Одамна темава не сум ја посетила