Happy Birthday @Rama, Ти посакуувамм најмногу љубов, среќна и здравје, да си ведра и весела секогаш, и само убави моменти
Среќен роденден @ColoursOfTheRainbow и се нааааааааајнаааааааааааај и на сите кои му е денес роденденот и сите да се гушните од мене и од верка
Мила @Rama Ти посакувм убав исполнет ден, многу насмевки и љубов Што си имаш замислено да ти се оствари. <3
@Rama @GirlRose , среќен роденден милички, само убавини да ве следат во животот и од вашето лице никогаш да не се тргне насмевката. Останете вакви позитивни како што ве знаеме и уште многу да нè дружите. Отсекогаш сте ми биле едни од омилените на форумот.
@Someonespecial @kjukli @Ivy89 @Lella Фала ви многу милички ,на убавите зборови и честитки,да сте ми здрави и живи @GirlRose Ти го честитам роденденот,биди секогаш среќна и исполнета со љубов и позитивни работи
@Rama Uste vo nesto sme slicni,ne sakame mnogu fama okolu rodendenive, ama sepak...Ke ti posakam se najubavo od srce !
@Rama среќен роденден и само убавини да те следат. @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Lella вaм девојки ви благодарам од се' срце
@Minnie 1 Мила 4 години сум тука,и за првпат јавно кажав кога ми е роденден,не сакам фама ,да, ни реално ни виртуелно...за се има првпат нели...ама од срце ти благодарам за секој кажан збор,те гушкам силно и ти ги посакувам сите позитивности на овај свет @joy1 Фала ти многу мила,да си ми здрава и жива
Редовно каснам со честитки јас Сакам да им го честитам на @Rama и на @GirlRose Се надевам имавте прекрасен ден