Денес сакам да и' го честитам роденденот на @Umbrella22. Една членка која ми делува како многу мила, меланхолична и заљубена. Среќен роденден, најмила, да ти се исполнат доволно желби оваа година, но да остане нешто да имаш што да посакаш и идната година! Најмногу ти посакувам здравје, па среќа, па љубов, а се' друго е споредно.
Срекен роденден @Umbrella22 сите желби нека ти станат реалност,да си здрава и срекна.... Еве една торта : голема е дека е за сите форумџики да си земет по едно парче :
Плус, најсреќен роденден до нашата омилена @ozbilnazena (на која сум го пропуштила несакајќи). Озбилна, ти посакувам само да ти се редат и понатаму работите во животот и да ни останеш каква што си засекогаш!
@Umbrella22 Ти ја посакувам цела среќа и љубов на овај свет,биди секогаш среќна и насмеана и да си славиш до 101 и назад
@Umbrella22, среќен роденден и сѐ најубаво! Секогаш да си ми здрава, љубена, исполнета и насмеана, ти посакувам од срце да ја оставиш меланхолијата и сите препреки зад себе, отсега па натаму само за среќни моменти и исполнети желби да те читаме. Те гушкам мила
@Umbrella22 нека ти е најсреќен роденденот . Ти посакувам да ти се оствари секоја замислена желба но најпрво онаа што најмногу ја посакуваш. Биди секој нареден ден среќна,здрава,весела,насмеана,заљубена,сакана ....
@Umbrella22, среќен роденден и сѐ најубаво! На твојот ден затвори очи и посакај го она што сакаш да биде твое Нека некој таму горе поработи на исполнување на твојата желба Нека човекот кој ја држи твојата рака, знае дека јакиот човек има само една слаба страна Тоа е жената која ја сака Да си ми здрава, жива, среќна и весела, секогаш сакана и љубена Ако сум го утнала поклонов може замена
@Umbrella22 Најсреќен роденден мила, ти посакувам многу среќни моменти, здравје среќа и многуууу љубов. Една мила чиста и искрена личност како тебе заслужува и многу повеќе.
@Umbrella22, Najsrekjen rodenden! Ti posakuvam sekoj den da se budis nasmeana i vesela i nikogas da ne ja izgubis nasmevkata od lice
@Annath среќен роденден, здравје пред сè, многу успеси на новото работно место, а и проширување на семејството во најскоро време. Рецептот...
@Annath Среќен роденден,ти посакувам многу здравје ,љубов и среќа..биди секогаш насмеана и уживај во хармонија со твоите најсакани
Ви благодарам од се срце, да ви се враќа се најубаво! @do-re-mi, и да знаеш, ќе ја правам, ме настрви