Среќен роденден до членката која е секогаш спремна да помогне на било кој начин. @Annath, остани прекрасна како што си!
Најсреќен роденден мила @Annath, ти посакувам многу убавини и успеси во животот п.с тортава у твој стил, само без долен канин
@Bokchee Среќеееееен родендееееееееееееееен!!!!!!!!!!! Се најубаво во животецоот до година на свадба да ти идемеее!!! И како што е редот Спојлер: Позз во твој стил
@Bokchee, ооооооооооооооооооооооооооооо, па кој има роденден, а не кажуваааааааааааааа!!!!!!! ***** Ајде, среќен нека ееее, од жени да не куртулиш, Бокчееее, сите желби да ти станат реалност, охооооо!!! Оваа да ти ја испорача роденденската торта, а оваа за после де... кхм кхм Не смееш да се пожалиш!
@Bokchee Постои дата која не се заборава и долго трае! Ако некогаш си бил несреќн денес биди пресреќн. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
до @Dream-Girl Хепи растур деј Дримке Во светот на растурките чудесно растурски ете почнуваш ти Во светот на одлепените забеганите бегај ти денес ти е растур деј...денес ти ќе денцаш ти денес ти ќе пееш со нив...со растуркитееее Растураш денски ќе растураш и ноќе и така само еден деееен... еден растурски брдејски дееен Во светот на растурките сите хепи брдеј ти посакувамееее...леле ти посакуваме.... леле не иди по наш памет... Среќен! Роденден Дриимке и многу среќа во животот! Останати, бљувотини нема да ти кажуваме! Само да, си најсреќна, само да, си најрадосна, и патем! да ја растуриш годинатааа! Почнувам, да си лигавам, почнувам да се занесувам, затоа, терај си патот и не ме слушај! ХЕПИ РАСТУР ДЕЕЕЕН! ЈУХУУУ! Јеаа Yours beloved, @simonna.a @Lella
Среќен роденден @Dream-Girl сè најубаво да те следи во животот. Еве една скромна песничка во стилот на „Во светот на бајките“ напишана од мене и @simonna.a во името на сите растурки. Хепи растур деј Дримке Во светот на растурките чудесно растурски ете почнуваш ти Во светот на одлепените забеганите бегај ти денес ти е растур деј... денес ти ќе денцаш ти денес ти ќе пееш со нив... со растуркитееее Растураш денски ќе растураш и ноќе и така само еден деееен...е ден растурски брдејски дееен Во светот на растурките сите хепи брдеј ти посакувамееее... леле ти посакуваме.... леле не иди по наш памет... Среќен! Роденден Дриимке и многу среќа во животот! Останати, бљувотини нема да ти кажуваме! Само да, си најсреќна, само да, си најрадосна, и патем! да ја растуриш годинатааа! Почнувам, да сe лигавам, почнувам да се занесувам, затоа, терај си патот и не ме слушај! ХЕПИ РАСТУР ДЕЕЕЕН! ЈУХУУУ! Јеаа. @simonna.a ју бич, си ме претркала. Хахахха, како и да е.