@Dream-Girl Среќен роденден,ти посакувам да ти се исполнат сите желби...само немој да брзаш да пораснеш( ова го кажувам дека прочитав едвај чекаш по 4 години да станеш полнолетна) мој совет ти е да уживаш во овие години,верувај сите би посакале да ни се врати назад детството,со секоја нагорна возраст,односно како прославуваш плус 1 год од животот,така се множат сите проблеми и обврски ,кои мора да ги има секој човек,тоа е ,ти претстои борба ама имаш време за тоа,дотогаш уживај во тоа да си ДЕТЕ,незаменливо нешто е верувај јас може изфилозофирав вака,ама морав
@Dream-Girl Drimke najsrejken rodenden se najubavo site zelbi realnosti da si go fatis toj so si go sakas * da te sledi samo srejka i ajde sega na po edna torta i na edna zabava.
Ви благодарам од срце на сите кои одвоивте време да ми честитате роденден, а воедно им честитам и на сите оние кои слават деновиве. Ви посакувам убав почеток на работната недела!
@Kukla994 знајш ти како се растура и да ми растураш оваа година и знајш дека прва ти честитвам да знајш дека ти е роденден јас се знам нели?хахахах Хепи брдеј муце тебе и на @Reachel
Ej denes mi bese mene?! Ouu da be po tvojot kalendar!! Tapa sum. Fala sonce fala. Guski do tebe I do verka. #kuklavesaka Rejchi cestit b dej I tebe
@AngelOfArh Среќен роденден мила! Ти посакувам секоја желба да ти стане реалност! Онаа која ја посакуваш од дното на душата да ти се исполни најбрзо.. остани секогаш таква каква што си жена со огромно срце, секогаш позитивна, насмеана и спремна да помогне во секое време!! Ти посакувам се најдобро Ангелче
@AngelOfArh Мила, јас тебе секогаш ќе те памтам, бидејќи кога се зачленив ти прва ми пиша и ме советува. Незнам ти колку го памтиш ова, но јас секогаш ќе го памтам. Имај најсреќен роденден, се што сакаш да ти се исполни, успех во секое поле.
@AngelOfArh, среќен нека ти е роденденот, ти посакувам сѐ најдобро во животот и сите желби нека ти се претворат во реалност!
Задоцнето среќен роденден и годишница на AngelOfArh Нека сите желби бидат реалност, нека се нижат успеси нека се слават родендени и годишници. Да сте живи и здрави вечно среќни