Happy Birthday @tweety-tweety !!! Многу здравје, радост ,срека,во животот понатаму !!пронајди ја љубовта на твојот живооооот !! ... Ако си ја пронашла......СРЕКЕН РОДЕНДЕЕЕН !!!! Ај да земиме по едно парче :
@s1a1n1d1r1a1 Сандре најсреќен и навесел роденден, денес е твој ден искористи го и приушти си до максимум, многу љубови и успеси ти посакувам а пред се здравје.
Леле не ми се верува, да не свртев случајно и по грешка уште еднаш денеска кај членови, ќе пропуштев на една од најдрагите членки да ѝ честитам роденден @Lady Phoenix најнајсреќен роденден од сè срце ти посакувам златна, сè што ќе си замислиш и посакаш да ти се оствари и само убавини да те следат! Жива, здрава, насмеана уште 100 години и назад, и уште мнооогу да не дружиш тука, да те читаме исполнета со позитивна енергија и да ни го красиш форумот со твојата креативност Love you so much darling
@Lady Phoenix најсреќен роденден,да си здрава,жива и среќна уште долги години,од срце ти посакувам среќа,многу љубов и здравје,сите желби да ти станат реалност! Насмевката да ти биде украс цел живот,секој нареден ден да ти е поубав и поисполнет. Исто така среќен роденден и на @s1a1n1d1r1a1 ,многу среќа,здравје и љубов ти посакувам и тебе,may all your wishes come true!
@Lady Phoenix СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МИЛА ... Да си жива, здрава и весела!!! И креативна, секако... Со задоволство ги гледам твоите фотиграфии... посебно во темата Фото натпревар!!!
@Lady Phoenix Сега видов дека и тебе ти е роденден денес. Најсреќна да бидеш и сите желби да ти станат реалност
@Lady Phoenix Milicka, najsrekjen da ti e rodendenot, mnogu zdravje I srekja da imas vo zivotot. Ti ja posakuvam seta srekja na ovoj svet da ja delis so tvoite najmili.
@s1a1n1d1r1a1 среќен роденден нема смисла да те одминам.Повели. @Lady Phoenix среќен ,најсреќен роденден лејди.Повели и на тебе, Па мислам скромно нели,
@Kukla994 @lunicka, нема лабаво со подароциве, а? Пфффф, подарок во плик не иде веќе само за по свадби.
@Lady Phoenix миличка, ти посакувам многу убавини во животот, да бидеш позитивна и среќна како што си и сега, здравје и многу осип од љубов. Нека ти е најсреќен роденденот Имај убав ден