Да растураш кај што треба и не треба...да имаш успеси,здравје,мир,среќа,љубов и се најнај да ти е секој ден,секој час,минута,секунда,стотинка...и така хепи брдеј мор @ice.princess
Среќен роденден @kikkki, и со задоцнување и на @ice.princess и @Valentina.Vaki, сѐ најубаво и сите желби да ви се остварат!
Само да ви кажам, денес и е роденден на една од двете девојки што највише ги сакам од цел форум, а можеби и пошироко, Среќен роденден бебо и овде, не зошто више не ти честитав, туку за и другите да можат да ти честитаат, @Adina
@Adina ,среќен роденден,ти посакувам се' најдобро,секогаш да си така позитивна,насмеана и весела! Да ти се множат годините.
Среќен роденден Адинаа! Ти посакувам здравје, љубов, среќа и се најубаво во твојот живот!! Спојлер @Adina
@Adina најсреќен нека ти е роденденот мила, сите желби нека ти се исполнат! Многу здравје, среќа, успеси ти посакувам од срце, остани си секогаш таква мила, паметна и позитивна личност каква што си. Те гушкам
@Adina Најсреќен роденден мила, ти посакувам многу успеси и отстварени желби, но најправо многу здравје и среќа да имаш.. и од љубов никогаш доста.
@Sawyer @The Saturdays @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @vitamina @Ketchup Fala vi najmnogu; povelete na torta Mi go razubavivte denot Ve sakam
@Adina Koga adina rodenden slavi feshta najgolema stalno se pravi mora da se cue mora da se znae adinka nasa od sreka ni sjae Ooo braced moj bidi mi zdrava i ziva po potreba moze i diva so emin ke stanes uste po glavna i za sekogas ke bides slavna utre ke castam za rodendenot braced all day
Adina mila ,sreken rodenden! Site zelbi realnost da ti stanat...Da si ziva i zdrava uste *100* godini !!