Sreken rodenden na mojata najmila i najdobra drugarka,uzasno mnogu mi nedostasuva posebno sega koga minuvam niz teski momenti. Pocivaj vo mir najmila moja,znam deka me gledas i stitis od neboto,nikogas nema da te zaboravam
@anel, нека ти е среќен роденденот, сите желби да ти станат реалност, многу среќа, здравје и љубов,само убавини да те следат во животот!
Би сакала денес да и' го честитам роденденот на една членка која уште од почеток ми остави прекрасен впечаток на нежна, мирна, разумна, добродушна, мудра жена и да не заборавам: со смисла за хумор. @anel, нека ти е среќен роденденот, да те следи само здравје, среќа, радости, успех, љубов и не е важно колку години полниш, туку колку млада се чувствуваш во духот. Да ти се исполнат најважните желби кои си ги замислила оваа година (за догодина - други ), затоа што навистина заслужуваш.
Не знам како не сум ја видел темава до сега. @anel, среќен ти роденден, ти посакувам се најубаво - остани секогаш ваква како што си. Имај убав ден!
Ви благодарам на сите за убавите зборови. Мое е задоволството што имам можност макар и виртуелно да се дружам со толку млади, паметни луѓе. За закуска никогаш не е касно
НАЈсреќна да ми биде @anichka94, затоа што нејзината среќа, е и моја среќа. Му благодарам на форумов кој ме запозна со една од најпосебните личности во мојот живот. Те сакам, до најдалечната кафана, и назад!