@Mahidevranfan, најсреќен роденден миличка и сѐ најубаво, сите желби нека ти се исполнат и секогаш да си така насмеана и позитивна каква што си! Те гушкам најсилно @Priroden среќен роденден и на тебе, сѐ најдобро
Vi blagodaram od se srce za cestitkite ajde na torta povelete. @AziskaStrslenka najsrejken site zelbi realnost l:
@AziskaStrslenka срекен роденден мила...гледам една година си помала од мене,голема да растиш,сите желби реалност,само срека да те прати и многу љубов здравје..Наредните години пак ке си помала од мене но можеби попаметна ако одиш на факултет... Малку исфилозофирав но нема врска Happy birthday !!! party: Срекен роденден !!!
@AziskaStrslenka Баш ми текна на тебе, бидејќи викаше дека супер ти се погодувало што денот по твојот роденден е неработен. Среќен роденден, сите желби да ти станат реалност, дрн дрн дрн, и да си останеш ваква луда во главата. Те сакам многу! Мва, мва!!!
@AziskaStrslenka Најхепи брдеј Азита миа , секогаш да си ми здрава, среќна, насмеана и позитивно откачена каква што си, сѐ што ќе посакаш да ти се оствари! П.С. Да ни се нацрташ што побрзо, пак те снема и фалиш Те гушкам
@gingerchild и @zoketo .... Happy birthday Се најубаво... А сега кога разбрав од горното мислење на симона.а дека @Kukla994 има роденден веднаш измислив песничка за мојата најдрага феминка... : Ти посакувам толку здравје,да ја зачудиш медицината.Ти посакувам толку срека,да ги зачудиш и ангелите.Толку љубов,ни историјата да не може да ја запише.Толку пари,да ти завидат милионерите.Толку срекни моменти што ке ги делиш со сите. Најсрекен роденден сите желби реалност I love you
@Kukla994 среќен роденден драгаа феминкее, се најубаво, сите желби да ти станат реалност, и уште многу години да си останиш на форумов