@Kukla994 @Mahidevranfan @AziskaStrslenka нека би е среќен роденденот девојки, здравје љубов среќа, и многу успеси да редите.
Денес ни е убав ден, убав ден, убав ден... на една од најмилите феминки од чет-дружината @Kukla994 ѝ е роденден (конечно вистинскиот, едвај дочекав да ти честитам мор ) Најсреќен нека ти е роденденот лепото, да си ми здрава и жива, среќна, сакана, успешна... до 101 и назад, од срце ти посакувам да не куртулиш од убавини, затоа што таква дружељубива и прекрасна личност како тебе навистина го заслужува тоа! Уживај максимално во твојов ден... си знаеш колку те сакам Кукленце, нааајсилни гушки од мене!
@Kukla994 најсреќен и највесел роденден генерацио , убавини и среќни моменти нека те пратат низ животот, ред успеси, многу љубов и пред се здравје. Допушти си и уживај во денов.
@Kukla994 Најмила моја среќен нека ти е роденденот се што сакаш да го имаш на дланка биди среќна насмеана и убава како секогаш Љуби те Артурка
Vi blagodaram od srce na ubavite I na preubavite zborovi najmili moi Me raspolozivte I usrekjivte sekoj/a na poseben nacit. Se najubavo I kaj vas Patem @Someonespecial bar ti ne mi praj vaka, znajs kakva placka sum I na ova uspeavte da me rasplacete I sekako toa se solzi radoosnici Ete do tolku sum emotivna I cuvstvitelna
Happy birthday to you, happy bithday to you dear @Kukla994, happy birthday to you! Milichka ti posakuvam da ostanesh vedra i pozitivna i sekogash nasmevka da go krasi tvoeto lice. Ti si prekrasna i toa go zasluzuvash. Imaj najubav rodenden
@Kukla994 Бидејќи сите ќе ти посакаат среќа, јас ти посакувам да научиш да ја препознаеш и уживаш во неа. Исполни ги годините со живот, а не животот со години.Оствари го она што посакуваш, стекни го она што го немаш и сочувај го она што го сакаш....СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
Eх мор Кукле,пусти зафрканции ќе ме натераа да помислам дека дури и денес не ти е вистинскиот роденден,се извинувам што вака касно честитам. Нека ти е среќен роденденот,се' што ќе посакаш во животот да добиеш,мнооогу среќа,љубов и здравје ти посакувам.
@Kukla994 на мојата најубава душичка и било роденден среќен роденден најмила моја да си секогаш позитивна и насмеана
Среќен роденден @Kukla994 ! Ти посакувам добро здравје, многу љубов и успех и нека животот ти биде сладок како роденденската торта ( ти си слатка и онака, си знајш ) !
@Kukla994, кукло моја најмила, нека ти е најсреќен роденденов. Да ти се исполнат сите мали и големи желби, да бидеш здрава, среќна, успешна, заљубена и убава како што си била и до сега! Гушки! *