СреЌеН РодЕнДен Дафне !!! Да си жива и здрава уште многу , многу години и сите желби да ти се испунат !
Среќен Роденден сонце мое Денеска стануваш полнолетна,возрасна по законот иако животот ти сместил порано да созрееш. Мило ми е,што и покрај сите проблеми си израснала во една мила и цврста особа. Иако за луѓето делуваш самобендисано,кој се зближи со тебе ќе сфати дека ти се едно емотивно анѓелче кое се бори да не биде повредено.Јас,му благодарам на бога што ми дал можност да запознаам таква личност,иако никогаш не сум те видела во живо поблиска си ми од некои луѓе кои ги гледам преку ден. И,никогаш,ама никогаш нема да дозволам на тебе да падне сенката на заборавот,ти си во моето срце и сега и понатаму.Иако веќе не комуницираме,немој да мислиш дека сум те заборавила,тоа не смее да се случи .. и не може Никогаш нема да ги заборавам зборовите : '' малечко..... Некако многу замислено, или нешто друго е во прашање??? Не се мисли по толку, светлоста на иднината е само твоја, а јас ќе ти ја испратам цела среќа и сите можни позитивни вибрации за твојата насмевка! И имај на ум дека некој секогаш ќе те сака!! '' '' Душа си ти од човек, незаменливо добра и непосиливо надарена со блескав сјај, на твојот лик и во твоето срце!!! Те сака Ивана! '' Верувај ми - нема да заборавам никогаш ТЕ САКА малото ... МНОГУ !