@Kukla994 Среќен роденден, се најубаво во животот, многу здравје, среќа и љубов lol: 2 минути пред да дојде утре, и роденденот да ти помине
Ееее конечно роденден на нашата мила @Lella! Од срце ти посакувам во животот да те следат само убавини, секоја желба што ќе ја замислиш да ти се исполни, секоја цел во животот да ја постигнеш. Секој нареден ден да ти е посреќен од претходниот, а насмевката да ти биде најубавиот украс. Секогаш да ми бидеш насмеана од 6ка до 6ка,остани позитивна и весела. Најсреќен роденден мило Лелче, да славиш роденден до 100 и назад!
Лелич душо нека е најсреќен роденденот,голема да растеш...Ти ја посакувам целата среќа на светов исто и љубовта успехот....
Среќен роденден на моето прво и засекогаш најсакано пријателче тука, убедливо најзрелата и најинтелигентна тинејџерка на Фемина Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dearest @Lella, happy birthday to you! Леличке моја најмила, ти ги посакувам од сè срце сите убавини на овој свет, многу здравје, среќа и љубов, безброј незаборавни моменти, прочитани книги и преточување на твоите таленти во големи успеси, сите желби нека ти се претворат во реалност, затоа што навистина го заслужуваш тоа Остани си секогаш најпрекрасна каква што си, уште долго да нè дружиш тука и да ни го разубавуваш форумот со твојата интелигенција и креативност, дружељубивост и позитива Love you to the moon and back and even more than that Te гушкам најсилнооооо!!!
Happy Halloween Birthday @Lella! Ти посакувам се' најубаво, сите желби да ти исполнат и да продолжиш да бидеш паметна и мила како и до сега!!!! **
Среќен роденден за најпаметната млада девојка на форумов - @Lella. Ти посакувам се најубаво и засекогаш да си останеш таква како што си.
@Lella најстеќен роденден миличка, остани таква каква што си бидејки зрачиш со својата нежност и умешност, со твојата чуствителност и милост. Биди здрава жива и вечно среќна, да редиш успеси врз успеси и да бидеш најдобра каква што си.
Најсреќен роденден мила @Lella, ♥ Ти посакувам да останеш љубопитна и желна за знаење, мнооогу насмевки и прегратки. Уживај во денот!