За твојот роденден Лејлон моја,Верка ти набра 500 тона лешници,ореви и бадеми од најновата мода...така таа си честитва родендени А од моја,растурска страна ти посакувам да растураш најмногу шо можеш во позитива на секое поле. Така да.....НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕН @Lella
Малечко, најпаметно девојче @Lella Т.е веќе порасна за година, ама за мене си уште малечко Ти ја посакувам сета среќа, како што чекориш кон иднината, така да ти се нижат многу успеси, цел живот да ти биде исполнет со здравје и љубов. Имај убав ден
Драга феминке @kvkviki Срекен роденден драга феминке ! Уште многу години да си на форумов ! Од мила да бидиш помила ! Од драга да бидиш подрага ! Од срекна да бидеш посрекна ! Од здрава да бидеш поздрава ! Од убава да бидеш поубава ! Од млада да бидеш постара,поубава,поздрава попаметна..срекен роденден!!
Srekjen rodenden mila moja Vals!! @Valerin Mnogu zdravje, srekja, uspesi i ljubov vo tvojot zivot, od srce ti posakuvam. Da si ni zdrava I ziva uste 105 godini Ne ispobuni site so polot, ama ic nee vazno dali si masko ili zensko, vazno e toa sto si imame odlicna virtuelna druzba. E sega, sto I da si neka si, no ko ce dojt vreme za da se vidime, eee togas pazi sto ke odlucis da bides. Mnogu e vazno! Kaktus mislev da ti kupam ama znam deka uste go imas drugiot.. pa so ke prajme so dva xD
@Valerin Среќен, најсреќен нека ти е роденденот вампирита моја најсакана! Од срце ти посакувам многу здравје, љубов, среќа и реализација на сите твои желби и планови, отсега па натаму твоите квалитети и интелигенција нека ти носат многу успеси, затоа што навистина заслужуваш Остани си таква уникатна, позитивно откачена личност и прекрасен пријател каква што си... знаеш колку те обожавам и колку ми е мило што те познавам макар само виртуелно @omg92, хепи брдеј и тука колега, сѐ најубаво во животот!
@Valerin, нека ти е најсреќен роденденов, ти посакувам да ти се исполнат некои клучни желби (останатите понатаму) и ти посакувам да останеш таква каква што си: со твојата уникатна смисла за хумор, шегобиец, со непресушна фантазија. А, да, и нека се множат полни месечини (и жртви )
На вампирката и' било роденден денес?! Леле оти не кажа порано,да не видев дека има нови мислења во темава немаше ни да честитам,ццц... Љисиц,најнајнајхепи брдеј,од срце ти посакувам само убави работи да ти се случуваат во животот,секој ден да ти е исполнет со смеа,забава и позитивност. Секоја желба,мала или голема,да ти стане реалност,сите планови да ти се остварат,да постигнеш во животот што и да сакаш. Да славиш роденден до 101 и назад! Alles gut zum Geburtstag meine liebe @Valerin!
@Valerin, пробав да најдам слика од торта со некој филозоф за да ти честитам, ама луѓево изгледа не обичаат многу филозофски торти. Пробав и некој цитат да извадам од некој филозоф на тема роденден, ама па они со многу поозбилни работи се занимавале у животот, а да разглабаат за родендени изгледа не стигнале. Така да, ми преостанува само да ти честитам роденден, вака на „суво“, без слика, цитат, гиф или меме, и да ти посакам све најубаво у животот и нормално, да останеш секогаш таква како што си (иначе нема више да те дружам). Поздрав!
@Barbie20 Најсреќен роденден миличка,ти посакувам само убавини да ти се случуваат и секоја замислена желба да ти се оствари што побргу
Среќен роденден мила @Barbie20, само убавини нека те пратат во животот и сѐ што ќе посакаш да ти се претвори во реалност